Essenties van verandermanagement

Essenties van verandermanagement - none | Tiliboo-afrobeat.com

...ties van verandermanagement' door Marco de Witte, Jan Jonker, Maurits Jan Vink - Onze prijs: €49,90 - Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis essenties van verandermanagement (2) grote scope en pogen we het geheel in be-weging te brengen, dan bestaat gerede kans dat onze impact afneemt ... De kunst van veranderen door Marco de Witte, Jan Jonker ... ... . De casus valt dan immers buiten onze directe cirkel van in-vloed. Kiezen we een kleinere scope dan is meer directe beïnvloeding mogelijk, maar hebben we minder impact op de totale orga ... Essenties van verandermanagement Verandering, vernieuwing, verbetering, aanpassing, innovatie, transitie, transformatie. Dit zijn de trefwoorden die organisatieverandering een hypeachtig karakter geven. Leergangen over verandermanagement, conferenties en boeken, zolang ze de term 'veranderen' maar bev ... Essenties van verandermanagement (3) - AOG School of ... ... ... Essenties van verandermanagement Verandering, vernieuwing, verbetering, aanpassing, innovatie, transitie, transformatie. Dit zijn de trefwoorden die organisatieverandering een hypeachtig karakter geven. Leergangen over verandermanagement, conferenties en boeken, zolang ze de term 'veranderen' maar beva...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Essenties van verandermanagement.pdf

OMSCHRIJVING

Essenties van verandermanagement 1e druk is een boek uitgegeven bij Vakmedianet Management B.V.. ISBN 9789013105278 Voor veranderaars door veranderaars...Werken aan veranderen wordt steeds gewoner. Als mensen en als maatschappij doen we niet anders. Desondanks blijkt het in de praktijk van organisaties lastig om met al die veranderingen om te gaan.De afgelopen jaren heeft een groep veranderaars, docenten en auteurs, inzichten en concepten rond verandermanagement bij elkaar gebracht in een succesvolle leergang. Honderden deelnemers hebben deze inmiddels gevolgd. Met elkaar is het gedachtegoed van de leergang steeds verder uitgewerkt. Dat alles vormt de basis voor dit boek.Essenties van verandermanagement is ontwikkeld rond een centraal model dat helpt om een brug te slaan tussen veranderkundige inzichten en de weerbarstige praktijk van de veranderaar. Het boek is opgebouwd rond vier kernvragen: Waarom? Wat? Hoe? Wie? (Ik!). Het in samenhang beantwoorden van deze vier vragen is de kern van ieder veranderproces. Daarbij worden inzichten aangereikt zoals organisatie- en veranderdiagnose, strategisch leren, nieuwe organisatievormen, samenwerken, kleurendenken, organisatiedynamica, interventies en leiderschap.Een steeds terugkerend thema in Essenties van verandermanagement is het omgaan met dilemma's. Hier zijn dat er drie: deel versus geheel, inhoud versus betekenis en ratio versus emotie. Uiteindelijk gaat het bij succesvol veranderen om de vraag of de betrokken medewerkers met elkaar (emotioneel) betekenis kunnen verlenen aan het veranderproces. Als een rode draad loopt het bespreken van die dilemma's door alle hoofdstukken. Juist omdat het boek een collage is rond een model van meerdere auteurs en hun idee n, biedt het een ongewone rijkdom aan inzichten enstemmen'. Met inzicht veranderen in de praktijk komt zo een stap dichterbij.

Wil je het boek lezen?Essenties van verandermanagement in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Essenties van verandermanagement Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN