De kunst van exposeren

De kunst van exposeren - Laurence Steenbergen | Tiliboo-afrobeat.com

...toekomst wellicht gecombineerd met andere materialen zodat er mixed-media ontstaat ... De kunst van exposeren | Boek.be ... . Maar goed.., Hoe ga ik dat in vredesnaam in de markt zetten. Het is toch iets heel anders dan dat ik gedaan heb. En tadaaa.., daar was het boek van Laurence. Ik heb het meteen besteld. De titel sprak me aan. De kunst van het exposeren. Galerie de Kunst van Kunst in Hengelo heeft een ruim assortiment aan kunstwerken in verschillende stijlen en formaten. Wij werken met kunstenaars uit de regio Twente. De kunstenaars die bij ons in de ... De kunst van exposeren - Laurence Steenbergen - (ISBN ... ... . Wij werken met kunstenaars uit de regio Twente. De kunstenaars die bij ons in de galerie exposeren hebben veelal een eigen galerie of exposeren elders in het land. De traditionele manier om kunst te exposeren is door jouw werk ergens te plaatsen waar me...

INFORMATIE

AUTEUR
Laurence Steenbergen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De kunst van exposeren.pdf

OMSCHRIJVING

Als je als kunstenaar gaat exposeren komen er veel vragen op je af. Hoe weet je wat je moet doen en waar vind je de juiste informatie? Auteur Laurence Steenbergen (zelf kunstenares) had bij haar eerste exposities het gevoel dat ze steeds hetzelfde wiel aan het uitvinden was. Daarom verzamelde ze in dit boek alle aspecten die komen kijken bij het exposeren.In dit boek ontdek je:- Hoe je betere beslissingen kunt nemen over jouw kunstcarrière;- Welke praktische zaken er toe doen als je gaat exposeren;- Een overzicht van de vele expositie mogelijkheden;- Wat exposure voor jou kan betekenen, waardoor je meer werk zult verkopen;- Hoe je zakelijke aspecten, zoals contracten, belasting en verzekeringen kunt organiseren;- Het belang van samenwerken en het aanknopen van relaties, want door een goed contact met anderen ontstaan nieuwe initiatieven.Over de auteur:Laurence Steenbergen studeerde bedrijfswetenschappen in Nijmegen en studeerde af in marketing. Haar kunstcarrière startte in New York, waar zij drie keer exposeerde en haar werk verkocht. Na deze vliegende start exposeerde zij in Europa en in Azië, en volgde publicaties in diverse kunstboeken en kunstmagazines. Haar werk is opgenomen in de vaste collectie van het Haegeumgang Theme Museum in Zuid-Korea en diverse kunstwerken zijn op tour door Europa en Azië.

Wil je het boek lezen?De kunst van exposeren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Laurence Steenbergen. Lezen De kunst van exposeren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN