Australië

Australië - Dolf de Vries | Tiliboo-afrobeat.com

...ië (Engels: Australia), officieel het Gemenebest Australië (Engels: Commonwealth of Australia) is een land op het zuidelijk halfrond bestaande uit het Australische vasteland en een groot aantal eilanden in de Indische en Grote Oceaan, waarvan Tasmanië het grootste is ... Landnummer Australië (Tip) | Landnummers.net ... . Australië ligt ten noordwesten van Nieuw-Zeeland en ten zuiden van Indonesië, Oost-Timor en Papoea-Nieuw-Guinea. Op reis of vakantie naar Australië? Australie.nl biedt je inspiratie, tips en informatie. Ontdek Australië en vind jouw rondreis of vakantie! Australië is een continent dat het vasteland van Australië, Tasmanië, Nieuw-Guinea, Ceram en eventueel Timor omvat, inclusief de omliggende eilanden. Het is het kleinste ... Visum Australië aanvragen | Online aanvraagformulier eVisitor ... .nl biedt je inspiratie, tips en informatie. Ontdek Australië en vind jouw rondreis of vakantie! Australië is een continent dat het vasteland van Australië, Tasmanië, Nieuw-Guinea, Ceram en eventueel Timor omvat, inclusief de omliggende eilanden. Het is het kleinste van de traditionele zeven continenten. Nieuw-Zeeland behoort niet tot het continent Australië maar wordt daartoe wel meestal gerekend. Het werelddeel wordt vaak Oceanië gen...

INFORMATIE

AUTEUR
Dolf de Vries
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Australië.pdf

OMSCHRIJVING

In Australië neemt schrijver en acteur (Soldaat van Oranje, Zwartboek) Dolf de Vries u mee naar de bruisende metropolen Sydney en Melbourne; naar de stille dorpjes en de uitgestrekte verlaten vlaktes; naar de groene regenwouden op Tasmanië en de droge rode aarde in de outback; en naar de koloniale huizen in Canberra en de holen in Burra. Hij beschrijft zijn reis door dit veelzijdige land in zijn eigen, persoonlijke stijl ¿ met vooral oog voor de mensen maar ook voor de geschiedenis en cultuur. Dit boek is een feest voor wie dit land wil bezoeken, wie er al eens is geweest en wie gewoon thuis iets te weten wil komen over Australië.

Wil je het boek lezen?Australië in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dolf de Vries. Lezen Australië Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN