Stelplicht & Bewijslast 2017

Stelplicht & Bewijslast 2017 - R.J.B. Boonekamp | Tiliboo-afrobeat.com

...licht & Bewijslast worden voor het eerst de stelplicht en de bewijslast per artikel van het BW besproken door ervaringsdeskundigen ... stelplicht en bewijslast Archieven - Cassatieblog.nl ... . Speciale combi-actie met online Stelplicht & Bewijslast is ook verkrijgbaar als losse online titel, maar ook binnen Navigator Collectie Burgerlijk procesrecht. Stelplicht & Bewijslast 2017 1e druk is een boek van Wolters Kluwer Nederland B.V. uitgegeven bij Wolters Kluwer. ISBN 9789013143232 Dit boek behandelt de stelplicht en de bewijslast bij de toepassing van tal van rechtsregels. Het is opgezet ... Stelplicht & Bewijslast 2017 (Overige) - Studieboeken en ... ... . ISBN 9789013143232 Dit boek behandelt de stelplicht en de bewijslast bij de toepassing van tal van rechtsregels. Het is opgezet als een artikelsgewijs commentaar. 5 oktober 2017 Het verschil tussen gelijk hebben en gelijk krijgen ... Dit eerste deel is algemeen. Het gaat over stelplicht en bewijslast. En over het bewijsrisico: dat is het risico dat, als u de bewijslast hebt, het u niet lukt te bewijzen wat u moet ...

INFORMATIE

AUTEUR
R.J.B. Boonekamp
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Stelplicht & Bewijslast 2017.pdf

OMSCHRIJVING

Stelplicht & Bewijslast 2017 1e druk is een boek van Wolters Kluwer Nederland B.V. uitgegeven bij Wolters Kluwer. ISBN 9789013143232 Dit boek behandelt de stelplicht en de bewijslast bij de toepassing van tal van rechtsregels. Het is opgezet als een artikelsgewijs commentaar. Honderdvijftig belangrijke wetsartikelen uit de boeken 3, 5, 6 en 7 BW zijn voorzien van commentaar. In dat commentaar geven de auteurs aan de hand van jurisprudentie en literatuur een antwoord op vragen van stelplicht en bewijslast die in tal van verschillende casusposities bij de toepassing van het desbetreffende wetsartikel kunnen rijzen. Aan het artikelsgewijze commentaar gaat een algemene inleiding vooraf waarin het systeem van stelplicht en bewijslastverdeling wordt uiteengezet. De diverse begrippen en rechtsfiguren die in de artikelsgewijze commentaren naar voren komen, zoals bevrijdend verweer, omkering van de bewijslast, tegenbewijs en verzwaarde stelplicht, worden in de inleiding toegelicht. Tot de eerste editie van dit boek (voorjaar 2016), bestond een uitgave als deze nog niet in de Nederlandse rechtsliteratuur. Vragen van stelplicht en bewijslast spelen in elke civiele procedure een rol en bepalen in belangrijke mate de uitkomst van de procedure. Een juiste toepassing van stelplicht en bewijslast in het voorliggende geval vraagt om een handboek dat snel en toegankelijk de benodigde informatie biedt. Dit boek wil in die behoefte voorzien, mede door de artikelsgewijze opzet. #Stelplicht & Bewijslast# is ook beschikbaar op het online platform Navigator van Wolters Kluwer. Daar vinden regelmatig updates van bestaande commentaren plaats. Aan uitbreiding van de commentaren wordt voortdurend gewerkt. Deze editie 2017 omvat vijftig commentaren meer dan de editie 2016. Bovendien zijn alle in de editie 2016 reeds verschenen commentaren geactualiseerd en waar nodig belangrijk aangevuld.

Wil je het boek lezen?Stelplicht & Bewijslast 2017 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R.J.B. Boonekamp. Lezen Stelplicht & Bewijslast 2017 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN