Patrick Bowers - De koning

Patrick Bowers - De koning - Steven James | Tiliboo-afrobeat.com

...oning van Steven James zint een ontsnapte moordenaar op wraak ... De Koning - Steven James | 9789043522878 | Standaard ... ... . De koning is een nieuw deel in de bloedstollende serie over FBI-agent Patrick Bowers. FBI-agent Patrick Bowers bouwt samen met zijn verloofde en zijn stiefdochter in alle rust aan hun gezamenlijke toekomst. Maar dan ontsnapt een seriemoordenaar die Patrick ooit heeft opgepakt. De politie denkt aan een Dahmer-copycat, maar FBI-agent Patrick Bowers vermoedt dat dit meer is dan een ode aan de kannibaal. Wanneer hij ontdekt dat de misdaden verwijzen naar de groot ... ‎Patrick Bowers / 6 De koning in Apple Books ... . Wanneer hij ontdekt dat de misdaden verwijzen naar de grootste en meest macabere moordenaars in de geschiedenis, loopt het onderzoek uit op een nachtmerrie van manipulatie, wreedheid en terreur. Patrick Bowers / 6 De koning direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kop...

INFORMATIE

AUTEUR
Steven James
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Patrick Bowers - De koning.pdf

OMSCHRIJVING

In De Koning van Steven James zint een ontsnapte moordenaar op wraak. De koning is een nieuw deel in de bloedstollende serie over FBI-agent Patrick Bowers.FBI-agent Patrick Bowers bouwt samen met zijn verloofde en zijn stiefdochter in alle rust aan hun gezamenlijke toekomst. Maar dan ontsnapt een seriemoordenaar die Patrick ooit heeft opgepakt. Deze misdadiger kan maar aan één ding denken: zijn diepe haat voor Patrick Bowers. Patrick wordt meegesleurd in een radeloze zoektocht naar de twee vrouwen die hem het meeste lief zijn, terwijl hij ondertussen een internationale samenzwering moet tackelen om een grootschalige terroristische aanval te voorkomen.

Wil je het boek lezen?Patrick Bowers - De koning in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Steven James. Lezen Patrick Bowers - De koning Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN