Occult

Occult - Benito Ramon Cairo | Tiliboo-afrobeat.com

...Occult slaat op een verborgen wereld, of het bovennatuurlijke ... occult - Wiktionary ... . Het is meer een verzamelbegrip voor alles wat te maken heeft met spirituele en buitenzintuiglijke zaken. Het komt van het Latijnse Occultus, wat verbergen of geheimhouden betekent. Magie, astrologie, handlezing en tarotkaarten zijn allemaal voorbeelden van occulte praktijken. Occult bloed in de ontlasting kan betekenen dat er een medische oorzaak voor is. Het kan duiden op het begin van darmkanker, maar meestal is ... Occult - 16 definities - Encyclo ... . Het kan duiden op het begin van darmkanker, maar meestal is dat niet het geval. De aanwezigheid van occult bloed kan ook andere oorzaken hebben, vaak onschuldig. Occult sciences. The idea of "occult sciences" developed in the sixteenth century. The term usually encompassed three practices—astrology, alchemy, and natural magic—although sometimes various forms of divination we...

INFORMATIE

AUTEUR
Benito Ramon Cairo
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Occult.pdf

OMSCHRIJVING

In het getto in Paramaribo-Suriname komt een abrupt einde aan het armoedige maar zorgeloze bestaan van Bento Ramon als op een dag zijn opa hem vertelt dat zijn vader niet zijn echte vader is. En van zijn broers en zussen blijkt alleen Patty, zijn zusje, zijn echte zus te zijn. Kort daarna maken hij en Patty kennis met hun biologische vader en zijn gezin, waar ze na hun kennismaking de weekenden en vakanties bij doorbrengen. Bento realiseert zich wel dat de verwarrende gebeurtenissen die zich binnen zeer korte tijd in zijn leven voordoen, ondanks alles, bij lange na niet zo verontrustend zijn als de visioenen die hij ziet. Zijn wereldje komt op z'n kop te staan als zijn grootvader, een sjamaan, hem vertelt dat hij volgens een eeuwenoude profetie is uitverkoren om de verdwenen voodoo bijbel van de animistische culturen te vinden waarmee hij de balans op aarde moet herstellen. De visioenen die hij ziet bevatten aanwijzingen die hem moeten helpen bij het uitvoeren van zijn taak. Als tegenstanders van de profetie een, mislukte, aanslag plegen op zijn leven moet zijn moeder halsoverkop het land ontvluchten om samen met hem en Patty onder te duiken bij familie in Nederland.

Wil je het boek lezen?Occult in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Benito Ramon Cairo. Lezen Occult Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN