Niets liever dan zwart

Niets liever dan zwart - Antjie Krog | Tiliboo-afrobeat.com

...liever dan zwart is een ambitieus project ... Niets liever dan zwart | Boek.be ... . Krog vraagt veel geduld van de lezer, omdat ze elk hoofdstuk over de moordzaak afwisselt met een hoofdstuk over Lesotho of Berlijn. Dat werkt niet altijd goed, daarvoor is de moordzaak te spannend. Niets liever dan zwart kan als het slot van een trilogie beschouwd worden. Het boek opent met een beschrijving van een moord op een zwarte bendeleider waarbij Krog zonder het te weten en te willen, betrokken wordt. Het is dan 1992, Mandela is vrij maar h ... bol.com | Niets liever dan zwart, Antjie Krog ... ... . Het is dan 1992, Mandela is vrij maar het apartheidsregime van de Klerk is nog aan de macht. De terreur neemt eerder toe dan af. Niets liever dan zwart (Paperback). Antjie Krog is in 1992 een betrokken, politiek correcte anc'er die al jarenlang alles doet wat in haar vermogen ligt... 28 mei verschijnt Antj...

INFORMATIE

AUTEUR
Antjie Krog
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Niets liever dan zwart.pdf

OMSCHRIJVING

Antjie Krog is in 1992 een betrokken, politiek correcte anc'er die al jarenlang alles doet wat in haar vermogen ligt om het apartheidsregime dwars te zitten. Dan wordt er voor haar deur een bendeleider doodgeschoten. Het moordwapen blijkt verstopt onder haar stoep. Ongewild raakt ze op een onverwachte manier betrokken bij de zwarte gemeenschap, zij het vanuit het perspectief van misdaad en geweld. Moet ze zwijgen of naar de politie? Is het een afrekening of een politieke moord? Vanuit dit dilemma begint Niets liever dan zwart. Krog is ongeëvenaard in de manier waarop ze deze gebeurtenissen volkomen overtuigend weet uit te vergroten tot geschiedenis. Na haar boeken over verzoening (De kleur van je hart) en de verandering van haar land (Een andere tongval) schrijft ze nu over leven in het nieuwe Zuid-Afrika. In Niets liever dan zwart duikt ze in de geschiedenis van haar land – en vraagt zich af: is dit ook mijn geschiedenis?

Wil je het boek lezen?Niets liever dan zwart in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Antjie Krog. Lezen Niets liever dan zwart Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN