Nederlands naar perfectie

Nederlands naar perfectie - Emily Palmer | Tiliboo-afrobeat.com

...nds naar perfectie bestaat uit 8 hoofdstukken met thema's als Taal en cultuur, Onderwijs en Gezondheid en voeding ... Nederlands naar perfectie - Emily Palmer;;Miranda van 't ... ... . De website bij Nederlands naar perfectie bevat veel aanvullend studiemateriaal, waaronder beeld- en geluidsfragmenten en de uitgeschreven teksten daarvan, ingesproken leesteksten en vocabulaire uit het boek, extra opdrachten en lijsten met frequente woorden. Bestel 'Nederlands naar perfectie' vanaf € 42.95 Geen verzendkosten boven de € 20,- Snel geleverd Studentenkorting Nederlands naar perfectie 1e druk is een ... Coutinho.nl | Nederlands in actie | Berna de Boer ... .95 Geen verzendkosten boven de € 20,- Snel geleverd Studentenkorting Nederlands naar perfectie 1e druk is een boek van Emily Palmer uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046904527 Nederlands naar perfectie is een totaalmethode Nederlands voor hoogopgeleide anderstaligen. De uitgave brengt cursisten van niveau B2 naar niveau C1. De acht hoofdstukken zijn opgezet rond een breed sca...

INFORMATIE

AUTEUR
Emily Palmer
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Nederlands naar perfectie.pdf

OMSCHRIJVING

Nederlands naar perfectie 1e druk is een boek van Emily Palmer uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046904527 Nederlands naar perfectie is een totaalmethode Nederlands voor hoogopgeleide anderstaligen. De uitgave brengt cursisten van niveau B2 naar niveau C1. De acht hoofdstukken zijn opgezet rond een breed scala aan wetenschappelijke thema’s.Naast de vaardigheden lezen, luisteren, schrijven en spreken is er veel aandacht voor uitbreiding van de woordenschat. Cursisten maken kennis met de finesses van de taal en met typisch academisch taalgebruik. De focus ligt op populairwetenschappelijke teksten en beeldfragmenten, maar daarnaast biedt de uitgave ook opdrachten bij sketches, liedjes en columns, om het geheel te verluchtigen. Enkele lastige grammaticakwesties worden nog eens herhaald. Verder vinden cursisten in Nederlands naar perfectie veel mogelijkheden om taalvaardiger te worden binnen de context van studie en carrière, zoals bij het houden van een presentatie of het schrijven van een betoog.Bij het boek hoort een uitgebreide website met beeld- en audiofragmenten, woordenlijsten en oefeningen voor woordenschat, grammatica, preposities en uitspraak. Voor docenten is een digitale docentenhandleiding met tips en suggesties beschikbaar.

Wil je het boek lezen?Nederlands naar perfectie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Emily Palmer. Lezen Nederlands naar perfectie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN