Mediation reeks - De kunst van het kiezen

Mediation reeks - De kunst van het kiezen - Guus Bax | Tiliboo-afrobeat.com

...on reeks - De kunst van het kiezen 1e druk is een boek van Guus Bax uitgegeven bij Sdu Uitgevers ... PDF Download Mooiste meisjes van de wereld ... .… Meer. 23 75. 5% studentenkorting . Uiterlijk 30 juni in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval ... Kiezen is een kunst.Kiezen kan lastig zijn. En als uw cliënt, patiënt of klant daar moeite mee heeft, kunt u daarmee worden geconfronteerd. Met de methode 'De Kunst van het Kiezen' kunt u de cliënt in zes stappen begeleiden bij het b ... De kunst van het kiezen - Guus Bax | 9789012396882 ... ... . Met de methode 'De Kunst van het Kiezen' kunt u de cliënt in zes stappen begeleiden bij het bepalen van prioriteiten en maken van keuzes. Kiezen kan lastig zijn. En als uw cliënt, patiënt of klant het punt staat een belangrijke keus te maken en dat moeilijk vindt, dan wordt u daarmee geconfronteerd. Dit boek gaat over het ondersteunen van mensen die moeite hebben met het maken van keuzes. Dit boek reikt...

INFORMATIE

AUTEUR
Guus Bax
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Mediation reeks - De kunst van het kiezen.pdf

OMSCHRIJVING

Mediation reeks - De kunst van het kiezen 1e druk is een boek van Guus Bax uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 9789012396882 Kiezen kan lastig zijn. En als uw cliënt, patiënt of klant op het punt staat een belangrijke keus te maken en dat moeilijk vindt, dan wordt u daarmee geconfronteerd. Dit boek gaat over het ondersteunen van mensen die moeite hebben met het maken van keuzes. Dit boek reikt u een methode aan die het keuzeproces zowel voor u als voor uw cliënt makkelijker maakt. In vijf concrete stappen wordt tot een duidelijke keus gekomen. Naast de ratio vervult ook de intuïtie daarin een belangrijke rol. De methode is ontwikkeld om één persoon, de cliënt, te helpen om prioriteiten te stellen en een moeilijke keus te maken. Als er naast de cliënt ook nog een ander is, doorloopt die ander gelijktijdig hetzelfde proces. Er moet dan wel een extra stap genomen worden. Het resultaat is een keus die door de cliënt wordt ervaren als verstandig, een keus die goed voelt met precies de juiste waarde.

Wil je het boek lezen?Mediation reeks - De kunst van het kiezen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Guus Bax. Lezen Mediation reeks - De kunst van het kiezen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN