Het kapitaal 1. Het productieproces van het kapitaal

Het kapitaal 1. Het productieproces van het kapitaal - Karl Marx | Tiliboo-afrobeat.com

...itaal 1. Het productieproces van het kapitaal 2e druk is een boek van Karl Marx uitgegeven bij Boom uitgevers Amsterdam ... 1. Het productieproces van het kapitaal, Karl Marx | Donner ... . ISBN 9789085068396 Er is nauwelijks een boek te noemen dat een groter stempel heeft gedrukt op de wereldgeschiedenis van de afgelopen bijna anderhalve eeuw, dan Het kapitaal van Karl Marx. Hoofdstuk 21. Enkelvoudige reproductie (de arbeidersklasse als onderdeel van het kapitaal — de verhouding tussen kapitalist en arbeider gereproduceerd door het kapitalistische productieproces) Hoofdstuk 22. Omzetting van meerwaarde in kapitaal. 1. Het kapitalistische productieproces op grotere schaal. Het Kapitaal: Kritiek ... Het Kapitaal - Wikipedia ... . Omzetting van meerwaarde in kapitaal. 1. Het kapitalistische productieproces op grotere schaal. Het Kapitaal: Kritiek der politieke economie (Duits: Das Kapital: Kritik der politischen Ökonomie) is het hoofdwerk van Karl Marx.In dit boek in drie (of vier) delen zet Marx een kritische theorie van de moderne, kapitalistische, economie uiteen, met nadruk op de o...

INFORMATIE

AUTEUR
Karl Marx
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het kapitaal 1. Het productieproces van het kapitaal.pdf

OMSCHRIJVING

Het kapitaal 1. Het productieproces van het kapitaal 2e druk is een boek van Karl Marx uitgegeven bij Boom uitgevers Amsterdam. ISBN 9789085068396 Er is nauwelijks een boek te noemen dat een groter stempel heeft gedrukt op de wereldgeschiedenis van de afgelopen bijna anderhalve eeuw, dan Het kapitaal van Karl Marx. Bij Uitgeverij Boom verschijnt op 1 mei 2010 een geheel herziene editie van dit belangrijke werk.Hans Driessen (vertaler van onder meer Peter Sloterdijk) redigeerde en actualiseerde de vertaling van Isaac Lipschits uit 1967. Het resultaat is een boek dat nog altijd van een verbluffende actualiteit is.De belangstelling voor het leven en werk van Karl Marx is wereldwijd opnieuw enorm, niet in de laatste plaats door de diepe economische krisis. Deze nieuwe uitgave van Het kapitaal is voorzien van een uitgebreid register van namen en trefwoorden.

Wil je het boek lezen?Het kapitaal 1. Het productieproces van het kapitaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karl Marx. Lezen Het kapitaal 1. Het productieproces van het kapitaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN