Een huis in Vlaanderen

Een huis in Vlaanderen - Michael Jenkins | Tiliboo-afrobeat.com

...m de koop van uw huis te financieren zult u waarschijnlijk een hypothecaire lening moeten aangaan ... Een woning huren | Vlaanderen.be ... . Er zijn verschillende instanties die leningen aanbieden. Een kredietbemiddelaar kan u helpen bij het vinden van het voordeligste tarief. Informeer ook of u in aanmerking komt voor een sociale lening. Een website voor de inrichters van de publieke ruimte en voor alle inwoners in Vlaanderen. privacy Deze website gebruikt enkel functionele cookies om favoriete maatregelen op te slaan. Laten we een kijkje nemen in Hoboken, waar deze unieke woning te koop staat voor 136.000 euro. ... Een huis in Vlaanderen, hoelang moet u daarvoor werken? ... . Laten we een kijkje nemen in Hoboken, waar deze unieke woning te koop staat voor 136.000 euro. Dit authentieke burgerhuis ligt pal in het groen en heeft een prachtige gevel, die werd opgenomen in de inventaris van bouwkundig erfgoed. Het huis bevat een living, een keuken, een badkamer en 5 slaapkamers en dient volledig gerenoveerd te worden. Als u een woning wilt verkopen, moet u een aantal att...

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Jenkins
DIMENSIE
1,1 MB
BESTANDSNAAM
Een huis in Vlaanderen.pdf

OMSCHRIJVING

een huis in Vlaanderen vertelt het verhaal van een lange zomer, door de veertienjarige hoofdpersoon doorgebracht in het Noordfranse Vlaanderen, Hij is er door zijn Engelse ouders voor de vakantie heen gestuurd, en brengt de lange, zonnige dagen door in een groot huis met oudere dames-die hij 'tante'mag noemen- vol van herineringen aan de vervlogen dagen van hun jeugd. De gesprekken met zijn tantes, met bezoekers, de wandelingen in de omgeving, de kleine gebeurtenissen vaan alledag vormen samen het patroon waarin zich, tijdens deze schijnbaar eindeloze zomer, langzaam een verborgen liefdesgeschiedenis aftekent.

Wil je het boek lezen?Een huis in Vlaanderen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Jenkins. Lezen Een huis in Vlaanderen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN