De Wonderen Van De Orient

De Wonderen Van De Orient - Marco Polo | Tiliboo-afrobeat.com

...deren van de Oriënt ook wel bekend onder de titel Il milione is een van de grote klassiekers uit de reisliteratuur ... De wonderen van de Orient - Marco Polo - Lezerspunt ... . Het vertelt over het weelderige hofleven in China, over de vele prachtige landschappen waar Marco Polo doorheen was gereisd, en over de talrijke ontmoetingen met de meest uiteenlopende mensen. Il Milione (Oudfrans: Le divisament dou monde; Nederlands: De wonderen van de Oriënt) is een reisverslag uit de 13e eeuw, oorspronkelijk opgetekend in 1298 door Rustichello van Pisa aan de hand van de verhalen van de Venetiaanse wereldreiziger Marco Polo (1254 - 1324). Deze had tussen 1271 en 1295 met zijn vader Niccolò en oom Matteo Polo in Europa grotendeels onbekende gebieden ... De wonderen van de Orient: il Milione eBook: Polo, Marco ... ... . Deze had tussen 1271 en 1295 met zijn vader Niccolò en oom Matteo Polo in Europa grotendeels onbekende gebieden in Azië ... De wonderen van de Oriënt ook wel bekend onder de titel Il milione is een van de grote klassiekers uit de reisliteratuur. Het vertelt over het weelderige hofle...

INFORMATIE

AUTEUR
Marco Polo
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De Wonderen Van De Orient.pdf

OMSCHRIJVING

De wonderen van de Oriënt ook wel bekend onder de titel Il milione is een van de grote klassiekers uit de reisliteratuur. Het vertelt over het weelderige hofleven in China, over de vele prachtige landschappen waar Marco Polo doorheen was gereisd, en over de talrijke ontmoetingen met de meest uiteenlopende mensen. Deze vertaling van Anton Haakman is gebaseerd op de oudst bewaard gebleven tekst.

Wil je het boek lezen?De Wonderen Van De Orient in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marco Polo. Lezen De Wonderen Van De Orient Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN