DE VROUW DES HUIZES

DE VROUW DES HUIZES - Laura Frantz | Tiliboo-afrobeat.com

...quet residence, the lady of the house speaking (Hyacinth) - Huize Bouquet, met de vrouw des huizes ... Locatiemanager / Vrouw of Heer des Huizes ... . It's my sister Violet, the one with the Mercedes, sauna, and room for a pony (Hyacinth) - Het is mijn zuster Violet, die met de Mercedes, sauna en ruimte voor een pony . in de 16de en 17de eeuw werd sterk de nadruk gelegd op de Hollandse huiselijkheid en properheid. 'Hun huizen zijn zo keurig dat men er ongemakkelijk van wordt: men durft zich nauwelijks te verroeren of te spugen, uit angst de vrouw des huizes te ontrieven', schreef de Engelsman John Reresby in 1657. In de historische roman De vrouw des huizes van Laura Frantz loopt een verstandshuwelijk uit de ... De vrouw des huizes [e-Book] - Laura Frantz - (ISBN ... ... . In de historische roman De vrouw des huizes van Laura Frantz loopt een verstandshuwelijk uit de hand. 1783. Tot vreugde van Sophie Menzies, die financieel aan de grond zit, is de Amerikaanse Revolutie eindeli...

INFORMATIE

AUTEUR
Laura Frantz
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
DE VROUW DES HUIZES.pdf

OMSCHRIJVING

In de historische roman 'De vrouw des huizes' van Laura Frantz loopt een verstandshuwelijk uit de hand.1783. Tot vreugde van Sophie Menzies, die financieel aan de grond zit, is de Amerikaanse Revolutie eindelijk voorbij. Als haar buurman generaal Seamus Ogilvy terugkeert naar Tall Acre, hoopt ze dat er betere tijden zullen aanbreken. De generaal is nu weduwnaar en naarstig op zoek naar een moeder voor zijn dochtertje. Gezien haar situatie, stemt Sophie in met Seamus' huwelijksaanzoek en voor even lijkt dat de beste oplossing voor allebei. Maar als, zonder waarschuwing, een vrouw opduikt die een geschiedenis met de generaal heeft, wordt het geluk van de kersverse familie sterk op de proef gesteld. Wie is nu de rechtmatige vrouw des huizes?De voorouders van Laura Frantz waren pioniers in Kentucky. De verhalen van haar grootmoeder inspireerden haar om over deze periode te schrijven. Van haar hand verschenen onder andere ook 'De pioniersdochter' en de serie 'De Ballantyne Kronieken'.

Wil je het boek lezen?DE VROUW DES HUIZES in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Laura Frantz. Lezen DE VROUW DES HUIZES Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN