De hel van het oostfront 3 - Verschroeide aarde 3

De hel van het oostfront 3 - Verschroeide aarde 3 - Olivier Speltens | Tiliboo-afrobeat.com

... van het Oostfront 3 - Verschroeide aarde ... Verschroeide Aarde - De Hel van het Oostfront Vol.3 Comic ... ... . Een indringende blik op een oorlog waarin velen hun jeugd en onschuld hebben opgeofferd. Het is herfst 1943. Het Duitse leger begint de lange terugtocht naar het vaderland. De nederlaag bij de slag om Koersk heeft het moraal van de troepen van de Wehrmacht volkomen gebroken. De mannen zijn op de vlucht voor het Rode Leger, dat zelf weinig ... Strip: De hel van het Oostfront. De Russische winter neemt in 1942 de Ru ... Recensie De Hel van het oostfront 3 - Verschroeide Aarde ... . De Russische winter neemt in 1942 de Russen en de Duitsers in een ­ijskoude wurggreep. Voor beide partijen is de winter zo meedogenloos als een winter maar kan zijn ... De hel van het Oostfront 3 - Verschroeide aarde COLLECTORS EDITION. De hel van het oostfront 3 - Verschroeide aarde 3 (Hardcover). Een indringende blik op een oorlog waarin velen hun jeugd en onschuld hebben... De hel van het oos...

INFORMATIE

AUTEUR
Olivier Speltens
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De hel van het oostfront 3 - Verschroeide aarde 3.pdf

OMSCHRIJVING

Een indringende blik op een oorlog waarin velen hun jeugd en onschuld hebben opgeofferd.Het is herfst 1943. Het Duitse leger begint de lange terugtocht naar het vaderland. De nederlaag bij de slag om Koersk heeft het moraal van de troepen van de Wehrmacht volkomen gebroken. De mannen zijn op de vlucht voor het Rode Leger, dat zelf weinig mogelijkheden heeft om de Duitsers tegen te houden... De winter komt eraan en Kessler en zijn maten passen een aloude tactiek toe om de Russen verder te hinderen, die van de verschroeide aarde... Deze tactiek vertraagt de opmars van het Sovjetleger in Oekraine. Nu het Duitse leger verslagen is, zijn Kessler en de zijnen op weg naar het Westen, met een verwoest gebied achter latend. Aan de overkant van de Dnjepr maken ze zich op om de Sovjets tot staan te brengen. Maar de Duitse troepen zijn ontmoedigd en vertwijfeld. De oorlog heeft voor hen een slechte wending gekregen.De Hel van het Oostfront is een compleet verhaal in 4 delen.

Wil je het boek lezen?De hel van het oostfront 3 - Verschroeide aarde 3 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Olivier Speltens. Lezen De hel van het oostfront 3 - Verschroeide aarde 3 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN