Basiscursussen - Joomla! 3

Basiscursussen - Joomla! 3 - Eric Tiggeler | Tiliboo-afrobeat.com

...ls leek met Joomla 3.2.3 aan de slag gegaan ... Boekreview Basiscursus Joomla 3! - VanderVelde-web ... . De heleboel is nu geïnstalleerd en werkend, heb menu's, artikelen, categorieën en meer aangemaakt. Ik ben een heel eind in het boek, en het lijkt mij een zeer goed boek bij een jongere versie Joomla, maar is nu achterhaald. Basiscursussen - Joomla! 3 is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Basiscursussen - Joomla! 3 PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur ... bol.com | Basiscursus Joomla! 3 | 9789012585323 | Eric ... ... .nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Basiscursussen - Joomla! 3 Basiscursussen - Basiscursus Joomla ! / 3. Wilt u zelf een website bouwen, uitbreiden en onderhouden? Met Joomla! kiest u voor het krachtigste en meest... Met Joomla! kiest u vo...

INFORMATIE

AUTEUR
Eric Tiggeler
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Basiscursussen - Joomla! 3.pdf

OMSCHRIJVING

Wilt u zelf een website bouwen, uitbreiden en onderhouden? Met Joomla! kiest u voor het krachtigste en meest gebruiksvriendelijke contentmanagementsysteem (cms). In Joomla zijn de mogelijkheden bovendien sterk uitgebreid. Bekijk en bewerk uw website gemakkelijker dan ooit: vanaf uw tablet of smartphone. Maak uw content beter vindbaar met tags, pas de lay-out van uw website eenvoudig aan in de nieuwe Template Editor en maak automatisch back-ups van uw artikelen met versiebeheer. Deze Basiscursus is hét boek voor iedereen die eenvoudig met Joomla wil leren werken. Hebt u al ervaring met een oudere versie, zoals Joomla 2.5 of 3.0? In dit boek leert u alle nieuwe mogelijkheden kennen. Stap voor stap leert u optimaal gebruikmaken van de vele functies van Joomla: - Joomla installeren; - een slimme structuur voor de website bedenken; - verschillende soorten webpagina's en menu's maken; - artikelen rubriceren met categorieën en tags; - een contactformulier, een fotogallery en andere extra's toevoegen; - de vormgeving aanpassen; - back-ups maken en Joomla beveiligen; - geregistreerde gebruikers toegang geven tot de site. Deze volledig herziene editie is de opvolger van de populaire Basiscursus Joomla 3 en geschikt voor Joomla 3.3 en hoger. Op de website bij het boek vindt u gratis updates.

Wil je het boek lezen?Basiscursussen - Joomla! 3 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eric Tiggeler. Lezen Basiscursussen - Joomla! 3 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN