Verjaardagsliedjes

Verjaardagsliedjes - Kids Marketeers | Tiliboo-afrobeat.com

...er een jarig Er is er een jarig, hoera, hoera Dat kun je wel zien dat is zij Dat vinden wij allen zo prettig ja, ja En daarom zingen wij blij Zij leve lang hoera, hoera Zij leve lang hoera ... Top 5 verjaardagsliedjes - worldofthijs.nl ... ... verjaardagsliedjes geven sfeer aan een verjaardag als je veel liedjes kent dan weet je altijd te verrassen met het zingen van felicitatieliedjes maak je heel veel kinderen blij (en stiekem ook veel ouders) 3-jul-2017 - Filmpjes om uit te kiezen bij een verjaardag. Bekijk meer ideeën over Verjaardag, Verjaardagsliedjes, Verjaardagswensen. Verjaardagsliedjes. verjaardag kleurplaten knutselen kaartje: plaatjes liedjes puzzel rebus: Als je op klikt ho ... De Kop Van De Kat | Kinderliedjes | TEKENFILM | Liedjes ... ... . Bekijk meer ideeën over Verjaardag, Verjaardagsliedjes, Verjaardagswensen. Verjaardagsliedjes. verjaardag kleurplaten knutselen kaartje: plaatjes liedjes puzzel rebus: Als je op klikt hoor je een melodietje zodat je zelf mee kunt zingen. Er is er een jarig Er is...

INFORMATIE

AUTEUR
Kids Marketeers
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Verjaardagsliedjes.pdf

OMSCHRIJVING

Dit oblong boekje, voorzien van een cd, bevat verjaardagsliedjes. In het boekje staan de teksten van 22 kinderliedjes, waarvan sommige bekend zijn (zoals 'Er is er een jarig' en 'Twee violen en een trommel en een fluit') en sommige vrij onbekend. De teksten zijn heel simpel van inhoud, soms met veel herhalingen. Daardoor zijn ze voor kinderen vrij gemakkelijk om mee te zingen. Op de linkerpagina staat steeds een paginagrote tekening, op de rechterpagina de liedtekst in een duidelijk lettertype. De 'platte' tekeningen, die waarschijnlijk met de computer zijn gemaakt, zijn fel van kleur. De figuren, omlijnd met dikke zwarte lijnen, zijn enigszins clichématig neergezet. Op de cd worden de liedjes gezongen door een kinderkoor, altijd met muzikale begeleiding. Zowel boek als cd hebben een goede inhoudsopgave; er is geen informatie over het kinderkoor. Muzieknotatie is niet opgenomen. Deze (ongewijzigde her)uitgave is erg toegankelijk voor kinderen. In dezelfde opzet verschenen ook o.a. 'Feestliedjes' en 'Bijbelliedjes'*. Geschikt om samen met je kind mee te zingen en te bekijken. Vanaf ca. 3 jaar.

Wil je het boek lezen?Verjaardagsliedjes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kids Marketeers. Lezen Verjaardagsliedjes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN