Vaarwijzer - Scandinavië en de Oostzee

Vaarwijzer - Scandinavië en de Oostzee - Rene Vleut | Tiliboo-afrobeat.com

...zer Scandinavie en de Oostzee (Hardcover) ... Scandinavië en de Oostzee - Rene Vleut - Hollandia ... . Tussen de Noorse fjorden, de Deense eilanden, de Noord-Duitse kust en de Zweedse scheren ligt een... Tussen de Noorse fjorden, de Deense eilanden, de Duitse en Poolse kust en de Zweedse scheren ligt een gevarieerd en uitdagend vaargebied. Veel Nederlandse watersporters varen elke zomer die kant op. Met deze geheel herziene editie van de 'Vaarwijzer Scandinavië en de Oostzee' kan men weer goed voorbereid het water op. Vaarwijzer - Scandinavie en de Oostzee ... Vaarwijzer Scandinavië en de Oostzee. Nu €49,95 - Nautic Gear ... . Vaarwijzer - Scandinavie en de Oostzee Scandinavie en de Oostzee (Hardcover). Herziene editie met updates van havenbeschrijvingen en extra aandacht voor... Twee vaargidsen hebben we aan boord, de Vaarwijzer Scandinavië en de Oostzee van René Vleut en de Imray Pilot Norway van Judy Lomax. Het boek van René Vleut bevat een schat aan informatie maar omvat zo'n uitgestrekt gebied dat er niet echt in detai...

INFORMATIE

AUTEUR
Rene Vleut
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Vaarwijzer - Scandinavië en de Oostzee.pdf

OMSCHRIJVING

Ontdek de vaargebieden tussen Borkum, Bergen, Stockholm en Gdansk met de nieuwe editie van 'Vaarwijzer Scandinavië en de Oostzee'. Nu ook inclusief de Boddengewässer en Polen.Een gevarieerd en uitdagend vaargebiedTussen de Noorse fjorden, de Deense eilanden, de Duitse en Poolse kust en de Zweedse scheren ligt een gevarieerd en uitdagend vaargebied. Veel Nederlandse watersporters varen elke zomer die kant op. Met deze geheel herziene editie van de 'Vaarwijzer Scandinavië en de Oostzee' kan men weer goed voorbereid het water op.René Vleut zeilt al jarenlang in de Scandinavische wateren. Hij is auteur van twee Vaarwijzers en publiceert regelmatig in Zeilen Magazine.Hollandia VaarwijzersDe serie Hollandia Vaarwijzers wordt samengesteld door routiniers in het betreffende vaargebied. De auteurs willen lezers inspireren en hun daarbij alle noodzakelijk informatie verschaffen om een tocht goed te kunnen voorbereiden. Maar uiteindelijk gaat het om de bestemming van de reis en vooral de 'droomplekken': het perfecte aanlegplaatsje, die heerlijke haven, dat prachtige stadje en de adembenemende natuur.  

Wil je het boek lezen?Vaarwijzer - Scandinavië en de Oostzee in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rene Vleut. Lezen Vaarwijzer - Scandinavië en de Oostzee Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN