Uitspraken ondernemingsrecht 2017

Uitspraken ondernemingsrecht 2017 - none | Tiliboo-afrobeat.com

...en Ondernemingsrecht 2017 is een verzameling van jurisprudentie die perfect geschikt is voor het wetenschappelijk onderwijs, omdat het analyseren van arresten van de Hoge Raad nog steeds een onmisbaar onderdeel van de academische opleiding is ... Rechtspraak.nl - Zoeken in uitspraken ... . De uitgave geeft echter ook praktijkjuristen snel toegang tot de belangrijkste ondernemingsrechtelijke uitspraken. Uitspraken ondernemingsrecht 2017 1e druk is een boek uitgegeven bij Wolters Kluwer Nederland B.V.. ISBN 9789013141481 Uitspraken Ondernemingsrecht 2017 is een verzameling van jurisprudentie die perfect geschikt is voor het wetenschappelijk onderwijs, omdat het analyseren van arresten van de Hoge Raad nog steeds een onmisbaar onderdeel ... Studystore | Uitspraken ondernemingsrecht 2019, Bartman, S ... ... .V.. ISBN 9789013141481 Uitspraken Ondernemingsrecht 2017 is een verzameling van jurisprudentie die perfect geschikt is voor het wetenschappelijk onderwijs, omdat het analyseren van arresten van de Hoge Raad nog steeds een onmisbaar onderdeel van de academische opleiding is. Deze nieuwe, geactualiseerde druk van Uitspraken Ondernemingsrecht bevat een selecti...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Uitspraken ondernemingsrecht 2017.pdf

OMSCHRIJVING

Uitspraken ondernemingsrecht 2017 1e druk is een boek uitgegeven bij Wolters Kluwer Nederland B.V.. ISBN 9789013141481 Uitspraken Ondernemingsrecht 2017 is een verzameling van jurisprudentie die perfect geschikt is voor het wetenschappelijk onderwijs, omdat het analyseren van arresten van de Hoge Raad nog steeds een onmisbaar onderdeel van de academische opleiding is. De uitgave geeft echter ook praktijkjuristen snel toegang tot de belangrijkste ondernemingsrechtelijke uitspraken. In deze editie vindt u tien belangrijke nieuwe uitspraken. Voor nv#s en bv#s trokken op het terrein van het enquêterecht vooral de SNS- en Meavita-beschikkingen veel aandacht. Daarnaast wees de Hoge Raad een aantal belangrijke arresten in aansprakelijkheidskwesties. Concernfinanciering en vereffening kwamen aan de orde in Storteboom resp. R.M. Trade - en de positie van commanditaire vennoten is verduidelijkt in Distriport. Deze en andere arresten worden in deze uitgave helder toegelicht.

Wil je het boek lezen?Uitspraken ondernemingsrecht 2017 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Uitspraken ondernemingsrecht 2017 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN