Teamontwikkelingskaarten

Teamontwikkelingskaarten - Mark van den Broek | Tiliboo-afrobeat.com

...wikkelingskaarten Recensies "Eindelijk eens iets als team voor elkaar gekregen!" "Sinds we de teamontwikkelingskaarten gebruiken, begrijpen we elkaar beter ... Teamontwikkelingskaarten - 9789081936002 ... . De teamontwikkelingskaarten. Teamontwikkeling wordt belicht door twaalf verschillende aspecten zoals: archetypen, rollen, succesfactoren, samenwerken en verandering. Elk aspect heeft negen specifieke deelaspecten. Er is gekozen voor een universele taal waarbij telkens de zonkant en de maankant worden belicht. De Teamontwikkelingskaarten van Mark van den Broek, eigenaar van Closer2Talent, zijn een uitermate bruikbare tool om te werken aan de vooruitgang van je ... ‎Closer2Talent in de App Store - apps.apple.com ... . De Teamontwikkelingskaarten van Mark van den Broek, eigenaar van Closer2Talent, zijn een uitermate bruikbare tool om te werken aan de vooruitgang van je team. Eenvoudig te gebruiken en divers inzetbaar. In de uitgebreide handleiding staan al diverse werkvormen. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan verschillende soorten workshops. De Teamontwikkelingskaarten van Mark van den Broek, eigenaar v...

INFORMATIE

AUTEUR
Mark van den Broek
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Teamontwikkelingskaarten.pdf

OMSCHRIJVING

TeamontwikkelingskaartenSlagvaardig groeienTeamontwikkeling wordt belicht door twaalf verschillende aspecten zoals: archetypen, rollen, succesfactoren, samenwerken en verandering. Elk aspect heeft negen specifieke deelaspecten. Er is gekozen voor een universele taal waarbij telkens de zonkant en de maankant worden belicht. De kaarten helpen je om jou en je team tot diepere inzichten te laten komen in o.a. de samenwerking en de te nemen ontwikkelacties om te komen tot optimale teamprestaties. Je kunt deze 108 kaarten gebruiken tijdens de start van een project, meetings, (team)coaching, teambuilding of in combinatie met workshops. Deze set bevat tevens een handleiding waarin beschreven staat hoe je deze unieke kaarten kunt inzetten als professional, trainer, coach of manager in je werk en/of privé-leven.Durf jij te groeien?

Wil je het boek lezen?Teamontwikkelingskaarten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mark van den Broek. Lezen Teamontwikkelingskaarten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN