Schrijvers op reis. Privé-domein gaat op vakantie

Schrijvers op reis. Privé-domein gaat op vakantie - Abdelkader Benali | Tiliboo-afrobeat.com

...rs op reis : Privé-domein gaat op vakantie : verhalen × Tip een vriend ... Schrijvers op reis: Privé-domein gaat op vakantie ... ... . Typ de naam van één of meer vriend(en). Schrijvers op reis : Privé-domein gaat op vakantie : verhalen. Aan: Typ de naam van één of meer vriend(en). Onderwerp: Bericht: Sluit venster. Boek. Inhoud: ... Privé-domein is volgens menig connaisseur de mooiste autobiografische reeks van de Lage Landen. Dat willen we nog eens dubbel en dwars onderstrepen met Schrijvers op reis, een grensoverschrijdende collectie reisavonturen van schrijvers uit het Nederlandstalige fonds van De Arbeiderspers en Privé-domein. Privé-domein is volgens menig connaisseur de mooiste autobiografische ... Schrijvers op reis : Privé-domein gaat op vakantie : verhalen ... . Privé-domein is volgens menig connaisseur de mooiste autobiografische reeks van de Lage Landen. Dat willen we nog eens dubbel en dwars onderstrepen met 'Schrijvers op reis', een grensoverschrijdende collectie reisavon...

INFORMATIE

AUTEUR
Abdelkader Benali
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Schrijvers op reis. Privé-domein gaat op vakantie.pdf

OMSCHRIJVING

Privé-domein is volgens menig connaisseur de mooiste autobiografische reeks van de Lage Landen. Dat willen we nog eens dubbel en dwars onderstrepen met Schrijvers op reis, een grensoverschrijdende collectie reisavonturen van schrijvers uit het Nederlandstalige fonds van De Arbeiderspers en Privé-domein. De lezer lift mee met een excellent, door de wol geverfd reisgezelschap bestaande uit Abdelkader Benali, Marion Bloem, Onno Blom, Ad ten Bosch, Anna Enquist, Eva Gerlach, Ronald Giphart, Luuk Gruwez, A.F.Th. van der Heijden, Joke J. Hermsen, Guido van Heulendonk, Arthur Japin, Atte Jongstra, Corine Kisling, Herman Leenders, Tessa de Loo, Ilja Leonard Pfeijffer, Rob Schouten, Pauline Slot, Rosita Steenbeek, Christophe Vekeman, Paul Verhuyck, Arjan Visser, Christiaan Weijts, Koos van Zomeren en Joost Zwagerman. Zij memoreren de eerste, mooiste en ergste verblijven buitengaats en voeren ons van Amsterdam naar Marokko, van Utrecht naar Vila Pouca, van Paramaribo naar Venetië, van Griekenland naar Colombia, van Indonesië naar Letland, van Londen naar Speedwell Cavern, van Frankrijk naar Albanië, van Genua naar Gifhorn, van Sussex naar Gargano, van Monschau naar Mortsel, van Herwijnen naar Bergen aan Zee, van Werkendam tot Hank. Het resultaat is een meer dan uitstekend alternatief voor een avondje vakantiedia’s kijken bij de buren.

Wil je het boek lezen?Schrijvers op reis. Privé-domein gaat op vakantie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Abdelkader Benali. Lezen Schrijvers op reis. Privé-domein gaat op vakantie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN