Projectmanagement op basis van IPMA D

Projectmanagement op basis van IPMA D - Bert Hedeman | Tiliboo-afrobeat.com

...ificeringsmodel van IPMA wordt door steeds meer hogescholen gebruikt als basis voor een nieuwe opzet van het curriculum voor projectmanagement ... bol.com | Projectmanagement op basis van ICB versie 4 -3de ... ... . Daarnaast kiezen steeds meer mensen in de beroepspraktijk er voor om hun projectmanagementvaardigheden te trainen en certificeren op het IPMA-D niveau. 'Projectmanagement op basis van ICB versie 4 - IPMA B, IPMA C, IPMA-D , IPMA PMO' door Bert Hedeman, Roel Riepma - Onze prijs: €80,61 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis aan een gedelegeerd opdrachtgever om een project te initiëren op basis waarvan hij een project-aanvraag doet aan jou als (beoogde) ... 2 Projectmanagement op basis van IPMA-D ... onmisbaar onderdeel van projectmanagement. 4 Projectmanagement op basis van IPMA-D Projectmana ... IPMA D Opleiding Project Management | ICM opleidingen ... ... ... 2 Projectmanagement op basis van IPMA-D ... onmisbaar onderdeel van projectmanagement. 4 Projectmanagement op basis van IPMA-D Projectmanagement voor het HBO op basis van I...

INFORMATIE

AUTEUR
Bert Hedeman
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Projectmanagement op basis van IPMA D.pdf

OMSCHRIJVING

Projectmanagement op basis van IPMA D 1e druk is een boek van Bert Hedeman uitgegeven bij Van Haren Publishing. ISBN 9789401801881 Dit boek biedt alle basiskennis die je nodig hebt om het vak projectmanagement te leren kennen. Het is een toegankelijk boek voor startende projectmanagers. Het boek is gebaseerd op het competentieprofiel voor IPMA-D van de International Project Management Association: IPMA. In dat profiel wordt evenwichtig aandacht besteed aan het vak projectmanagement, aan de omgevingen waarbinnen dat vak wordt uitgevoerd en aan persoonlijk leiderschap.In het boek worden deze drie kenmerkende elementen van IPMA op een toegankelijke manier met elkaar vervlochten. De schrijvers hebben daarbij gekozen voor een logische opzet, waarbij ze je in vijf delen meenemen door de levensduur van een project. Na een oriëntatie op 'wat projecten zijn', staat in de voorgeschiedenis het verkennen van de projectomgeving centraal. In de voorbereidingsfase het contact tussen de projectmanager en de opdrachtgever. In de definitiefase wordt het project opgezet en in de uitvoeringsfasen wordt het project beheerst gerealiseerd. In de gebruiksfase wordt beoordeeld of met het project beoogde doelen worden gerealiseerd. Een casus verbindt de delen en ieder deel start met hoofdstukken over persoonlijk leiderschap.Het boek behandelt alle eindtermen van het competentieprofiel op IPMA-D niveau en biedt een uitstekende basis voor het behalen van dit examen. De eisen voor dit examen vind je op: www.ipmacertificeren.nl.Voor studenten in HBO en WO biedt het boek, mede vanwege de vele voorbeelden en praktische checklists, een mooi uitgangspunt om alle basisprincipes van projectmanagement samenhangend te bestuderen en vooral ook om er mee aan de slag te gaan. Op de website www.PM4you.nl wordt extra ondersteuningsmateriaal aangeboden.

Wil je het boek lezen?Projectmanagement op basis van IPMA D in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bert Hedeman. Lezen Projectmanagement op basis van IPMA D Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN