Product modelleren met SolidWorks

Product modelleren met SolidWorks - Arnoud Breedveld | Tiliboo-afrobeat.com

...modelleren met SolidWorks is opgedeeld in twee delen ... Productmodelleren met solidworks | 9789039527108 | Tweedehands ... . Het eerste deel, dit boek, behandelt de basisbeginselen van het werken met SolidWorks en het modelleren van producten. Kennis van CAD-systemen is hiervoor niet vereist. Na het doornemen van dit boek moet een gebruiker producten met een normale complexiteit kunnen modelleren. Product modelleren met SolidWorks (vierde druk) Oefeningen; Downloads; Extra hoofdstukken; ... Tip: deze website werkt wel op systemen met een ... bol.com | Productmodelleren met solidworks | 9789039527108 ... ... ... Tip: deze website werkt wel op systemen met een smal scherm zoals een smartphone, maar je kunt hem beter gebruiken op een computer of tablet. Hint: this website does work on a smartphone screen, but we recommend that you use a computer or tablet. ... Product modelleren met SolidWorks is opgedeeld in twee delen. Het eerste deel behandelt de basisbeginselen van het werken met SolidWorks. Kennis van CAD-systemen is ...

INFORMATIE

AUTEUR
Arnoud Breedveld
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Product modelleren met SolidWorks.pdf

OMSCHRIJVING

Product modelleren met SolidWorks 4e druk is een boek van Arnoud Breedveld uitgegeven bij Boom uitgevers Amsterdam. ISBN 9789058756121 SolidWorks is in de wereld van de productontwikkeling een veelgebruikt 3D-CAD programma. Door het grote gebruiksgemak heeft SolidWorks zich onderscheiden en inmiddels is het, door jaarlijkse updates, uitgegroeid tot een uitgebreid programma met plug-ins voor talloze specifieke toepassingen. De nieuwe druk van dit populaire Nederlandstalige naslagwerk en leerboek is geheel herzien en bijgewerkt voor SolidWorks 2017.Product modelleren met SolidWorks is opgedeeld in twee delen. Het eerste deel, dit boek, behandelt de basisbeginselen van het werken met SolidWorks en het modelleren van producten. Kennis van CAD-systemen is hiervoor niet vereist. Na het doornemen van dit boek moet een gebruiker producten met een normale complexiteit kunnen modelleren. Het tweede deel, beschikbaar via www.productmodellerenmetsolidworks.nl gaat dieper in op specifieke onderwerpen, zoals modelleren van kunststof of metalen onderdelen, werken met bibliotheken, het maken van varianten, enzovoort. Product modelleren met SolidWorks is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers. Verder kan het boek dienen als tutorial of als naslagwerk. Het boek is in eerste instantie bedoeld voor het hbo, maar is ook op andere niveaus bruikbaar. Bij onderwerpen waar dat nuttig is, zijn geleide oefeningen opgenomen die de gebruiker via een praktijkvoorbeeld stap voor stap door een procedure loodst. De bestanden voor de oefeningen zijn beschikbaar via www.productmodellerenmetsolidworks.nl. Arnoud Breedveld heeft vele jaren onderwijservaring aan de Haagse Hogeschool (Industrieel Product Ontwerpen) en de Design Academy in Eindhoven. Daarnaast werkt hij zelfstandig als consultant.

Wil je het boek lezen?Product modelleren met SolidWorks in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arnoud Breedveld. Lezen Product modelleren met SolidWorks Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN