Je heilige zoektocht

Je heilige zoektocht - R. Herman | Tiliboo-afrobeat.com

...heilige zoektocht (Paperback). ''Wij verwelkomen jullie terugkeer naar het heldere Licht van onze werkelijkheid ... Je heilige zoektocht: een zoektocht naar wijsheid door ... ... . Jullie mogen je koesteren in de... Je heilige zoektocht | ISBN 9789077247099 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 9789077247099 9077247092 Je heilige zoektocht "Wij verwelkomen jullie terugkeer naar het heldere Licht van onze werkelijkheid. Jullie mogen je koesteren in de wetenschap dat je een geliefd kind van de Jullie mogen je koesteren in de wet ... Je heilige zoektocht - R. Herman - (ISBN: 9789077247099 ... ... . Jullie mogen je koesteren in de wetenschap dat je een geliefd kind van de Jullie mogen je koesteren in de wetenschap dat je een geliefd kind van de Schepper bent en dat er voor altijd van je gehouden wordt. Ik Ben Aartsengel Michaë Je heilige zoektocht, R. Herman - Paperback - 9789077247099 | AKO boek...

INFORMATIE

AUTEUR
R. Herman
DIMENSIE
3,3 MB
BESTANDSNAAM
Je heilige zoektocht.pdf

OMSCHRIJVING

''Wij verwelkomen jullie terugkeer naar het heldere Licht van onze werkelijkheid. Jullie mogen je koesteren in de wetenschap dat je een geliefd kind van de Schepper bent en dat er voor altijd van je gehouden wordt. Ik Ben Aartsengel Michaël.''Velen van jullie ondervinden de scherpe kanten van het bestaan nu jullie snel door de resterende vervormingen van je oude werkelijkheid gaan. Jullie beschikken over je welverdiende, hoger vibrerende bewustzijn en de wijsheid die daarmee gepaard gaat, terwijl jullie je recentelijk ontwikkelde zintuigen testen en bevestigen.In je dagelijkse leven ondervinden jullie vele kleine en grote verbazingwekkende verschijnselen. Tegelijkertijd proberen jullie echter nog steeds de vervormde gedachtepatronen te veranderen. Deze zijn overheersend in wat wij het algemene bewustzijn van de mensheid noemen. Jullie zitten echt midden in een kosmische dans en wij proberen jullie te helpen het harmonische ritme en het juiste tempo te vinden. Zo kunnen jullie dansen, glijden en surfen op de hoogste toppen van de Nieuwe-Tijdsgolven van verandering en kunnen jullie de dalen of dieptepunten daar tussenin afzwakken.Wij hebben jullie al vele malen verteld dat dit grote drama waar jullie middenin zitten niet gaat over licht-donker, het goede-het kwade, negatief-positief en goed-verkeerd. In al deze begrippen zitten vele nuances, interpretaties en niveaus van waarheid. Wat jullie zoeken is het middenpad of het evenwicht. Dit betekent het in harmonie brengen van alle facetten van je wezen - je fysieke, emotionele, mentale en etherische lichaam - zodat die met elkaar resoneren en elkaar aanvullen en versterken. Ronna Herman is tevens de auteur van 'De Gouden Belofte', 'De toekomst is nu' en 'Laat het Licht zijn'.

Wil je het boek lezen?Je heilige zoektocht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Herman. Lezen Je heilige zoektocht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN