Goed van Start

Goed van Start - Mies van den Hemel | Tiliboo-afrobeat.com

...an Start helpt je om samen met je leerlingen de toon te zetten voor een positief leef- en leerklimaat ... Goed van start - Mies van den Hemel | Boeken.com ... . Samen met je leerlingen maak je afspraken over de gang van zaken in jullie groep. In een aantal klassenvergaderingen bespreek je vragen als: Wat voor groep willen wij zijn? Door Goed van Start te gaan, zorg je ervoor dat je groep een fijne groep wordt. Een groep met positieve normen en een veilig leef- en leerklimaat. Goed van Start is ontstaan op de werkvloer. Het begon in een groep waarin een negatieve toon was ge ... PDF Goed van start - Bazalt ... . Goed van Start is ontstaan op de werkvloer. Het begon in een groep waarin een negatieve toon was gezet. Alles wat niet gewenst was, kreeg veel aandacht. Goed van Start, ontstaan op de werkvloer, is een praktisch boek, ondersteund door onderzoek en theorie. Het actief betrekken van de leerlingen bij zaken die ook hen aangaan heeft een enorme impact. Leerlingen betrekken bij het o...

INFORMATIE

AUTEUR
Mies van den Hemel
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Goed van Start.pdf

OMSCHRIJVING

Dit praktische boekje ''Goed van Start'' helpt u om samen met uw leerlingen in het begin van het schooljaar de toon te zetten voor een fijn en positief leerklimaat. Goed van Start, ontstaan op de werkvloer, is een praktisch boek, ondersteund door onderzoek en theorie. Het actief betrekken van de leerlingen bij zaken die ook hen aangaan heeft een enorme impact. Leerlingen betrekken bij het opstellen en handhaven van regels voor hun groep zorgt ervoor dat leerlingen voelen dat hun mening ertoe doet. Het effect is betrokkenheid en het nemen van verantwoordelijkheid voor datgene wat samen is afgesproken. Goed van Start heeft, om dit te bereiken, 5 coöperatieve klassenvergaderingen zo uitgewerkt dat u er direct mee aan de slag kan. Op de bijbehorende cd-rom vindt u naast te gebruiken werkbladen ook instructiedia's voor het digibord. (Wordt geleverd inclusief cd-rom) De klassenvergaderingen In Goed van Start zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor de groepen 5-8. Veel leraren van de groepen 1-4 zijn de mening toegedaan dat jongere kinderen dit ook kunnen, mits aangepast. Hun ervaringen voor toepassing in de groepen 1-4 zijn per vergadering verwerkt onder het kopje ''Jongere kinderen kunnen dit ook''. Samen met uw leerlingen regels opstellen en handhaven,met behulp van de klassenvergaderingen van Goed van Start, is een investering waar u de rest van het schooljaar veel plezier van heeft.

Wil je het boek lezen?Goed van Start in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mies van den Hemel. Lezen Goed van Start Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN