Encyclopedie van de filosofie tot en met de 21ste eeuw

Encyclopedie van de filosofie tot en met de 21ste eeuw - Laurens Ten Kate | Tiliboo-afrobeat.com

...opedie van de filosofie tot en met de 21ste eeuw 1e druk is een boek van Laurens Ten Kate uitgegeven bij Uitgeverij Boom ... Hedendaagse filosofie - Wikipedia ... . ISBN 9789085061298 Deze eerste grote encyclopedie van de filosofie in Nederland is met meer dan 2000 lemma's een overzichtelijke toegang tot de filosofie, vanaf de oudheid tot aan vandaag. Een en ander wordt eens temeer geïllustreerd door de onlangs verschenen Encyclopedie van de filosofie - Van de Oudheid tot vandaag. Zo krijgt Jean-Paul Sartre, ooit dé Franse filosoof, nog maar 3 kolommen tekst, terwijl Jacques Derrida, Frankrijks i ... Encyclopedie van de filosofie tot en met de 21ste eeuw ... ... . Zo krijgt Jean-Paul Sartre, ooit dé Franse filosoof, nog maar 3 kolommen tekst, terwijl Jacques Derrida, Frankrijks intellectuele exportartikel nummer 1, er 10 krijgt. Encyclopedie van de filosofie tot en met de 21ste eeuw | ISBN 9789085061298 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 'Encyclopedie van de filosofie tot en met de 21ste eeuw' door Laurens ten Kate - Onze ...

INFORMATIE

AUTEUR
Laurens Ten Kate
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Encyclopedie van de filosofie tot en met de 21ste eeuw.pdf

OMSCHRIJVING

Encyclopedie van de filosofie tot en met de 21ste eeuw 1e druk is een boek van Laurens Ten Kate uitgegeven bij Uitgeverij Boom. ISBN 9789085061298 Deze eerste grote encyclopedie van de filosofie in Nederland is met meer dan 2000 lemma's een overzichtelijke toegang tot de filosofie, vanaf de oudheid tot aan vandaag.Van 'Aristoteles' tot 'Zizek' en van 'aanschouwing' tot 'zuivere rede': de Encyclopedie van de Filosofie is opgebouwd uit lemma's met persoonsnamen, termen en begrippen. Ze geven een adequaat en snel inzicht in onderwerpen uit de geschiedenis van de filosofie en uit het hedendaagse denken. De nieuwste ontwikkelingen krijgen daarbij speciale aandacht. Literatuurverwijzingen aan het einde van elk lemma helpen de lezer om zich verder in een bepaald onderwerp of filosoof te verdiepen. De vele interne verwijzingen geven een goed beeld van de onderlinge samenhang tussen de besproken onderwerpen.De Encyclopedie van de filosofie is een ideaal boek voor scholieren en studenten, voor algemeen gebruik thuis en in bibliotheken, en voor journalisten en redacteuren. Dit naslagwerk is een uitstekend hulpmiddel in het onderwijs.

Wil je het boek lezen?Encyclopedie van de filosofie tot en met de 21ste eeuw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Laurens Ten Kate. Lezen Encyclopedie van de filosofie tot en met de 21ste eeuw Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN