Een Gelukkig Mens En Andere Geheimen

Een Gelukkig Mens En Andere Geheimen - Theije Twijnstra | Tiliboo-afrobeat.com

...en gelukkig mens en andere geheimen' had ik al vrij vroeg een exemplaar ... Een gelukkig mens en andere geheimen - Blogger ... . Dat is nu 8 jaar geleden. Ik ben hartstikke blij met deze herdruk. Het ziet er geweldig uit en het leest nog veel fijner. Het eerste boek heb ik zo ongeveer kapotgelezen en gebruikt, want het leent zich uitstekend als orakel met deze 77 levensgeheimen. Een gelukkig mens en andere geheimen in een uitzonderlijk geschreven boek waarin op een heldere manier talloze verborgen levenswijsheden in het licht worden gesteld. In 77 korte hoofdstukken ontsluiert de auteur vele geheimen die het m ... Een gelukkig mens en andere geheimen… - voor €28,99 ... . In 77 korte hoofdstukken ontsluiert de auteur vele geheimen die het menselijk bestaan in de kern raken. Een gelukkig mens en andere geheimen Theije Twijnstra In dit boek worden vele levensgeheimen op een heldere manier ontsluierd. Geheimen die het menselijk bestaan in de kern raken. De taal is nergens wollig of i...

INFORMATIE

AUTEUR
Theije Twijnstra
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Een Gelukkig Mens En Andere Geheimen.pdf

OMSCHRIJVING

Een gelukkig mens en andere geheimen in een uitzonderlijk geschreven boek waarin op een heldere manier talloze verborgen levenswijsheden in het licht worden gesteld. In 77 korte hoofdstukken ontsluiert de auteur vele geheimen die het menselijk bestaan in de kern raken. Door de grote variatie in literaire stijlen is de toon nu eens licht, dan weer indringend, soms betoverend of ontroerend. Door de afwisseling van verhalen, sprookjes, dialogen en brieven blijft de lezer voortdurend geboeid door de grote kennis van de menselijke geest en de diepe eerbied voor het leven die in alle verhalen doorklinkt.

Wil je het boek lezen?Een Gelukkig Mens En Andere Geheimen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Theije Twijnstra. Lezen Een Gelukkig Mens En Andere Geheimen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN