De klassieke keuken thuis

De klassieke keuken thuis - Auguste Escoffier | Tiliboo-afrobeat.com

...ssieke keuken thuis' onderscheidt zich onder andere door zijn volledigheid ... Joie de Vivre. - Gereons Keuken Thuis ... . Het vuistdikke naslagwerk bevat ruim 2500 recepten - van gepocheerde eieren met rode wijnsaus tot Kalfszwezerik Richelieu, van Kipfilets Pojarski tot Crêpes Suzette. In de klassieke keuken heerst in vergelijking met andere keukenstijlen verreweg de warmste en meest nostalgische sfeer. Dit heeft alles te maken met het feit dat klassieke keukens u mee terug in de tijd nemen. De tijd van een grof gietijzeren fornuis, een prachtige schouw en sierli ... De klassieke keuken thuis - Auguste Escoffier - (ISBN ... ... . De tijd van een grof gietijzeren fornuis, een prachtige schouw en sierlijke afwerkingen. In een klassieke keuken voelt u zich direct thuis. De klassieke keuken is van alle keukenstijlen veruit de oudste. De gemoedelijke en nostalgische sfeer van vroeger proef je meteen. Niet gek dat je je in een klassieke keuken direct thuis voelt. Hét standaardwerk voor de amateurkok is 'De klassieke keuken thu...

INFORMATIE

AUTEUR
Auguste Escoffier
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De klassieke keuken thuis.pdf

OMSCHRIJVING

Hét standaardwerk voor de amateurkok is 'De klassieke keuken thuis'(Ma Cuisine) van Auguste Escoffier. Het is de tegenhanger van zijn 'Kookboek van de klassieke keuken'(Le Guide Culinaire), de bijbel voor iedere professionele restaurantkok.'De klassieke keuken thuis' onderscheidt zich onder andere door zijn volledigheid. Het vuistdikke naslagwerk bevat ruim 2500 recepten - van gepocheerde eieren met rode wijnsaus tot Kalfszwezerik Richelieu, van Kipfilets Pojarski tot Crêpes Suzette.Escoffier, die onder meer werkte voor het Savoy en het Carlton in Londen, schreef geen kookboeken voor de boekenkast. 'De klassieke keuken thuis' is een handboek voor de (gevorderde) thuiskok. Het bevat naast instructies over specifieke bereidingen als het verwerken van een levende kreeft en het sauteren van vlees en vis ook uitleg over goede basisbereidingen: sauzen, garnituren, soepen, patés.Escoffier was zich ervan bewust dat de haute cuisine gebaseerd is op de cuisine bourgoise. 'De klassieke keuken thuis', dat een jaar voor zijn dood verscheen, is Escoffiers eerbetoon aan de huiselijke keuken.Met een voorwoord van Johannes van Dam, Jaap Klosse en Jan Maesen.

Wil je het boek lezen?De klassieke keuken thuis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Auguste Escoffier. Lezen De klassieke keuken thuis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN