De Bijbel literair

De Bijbel literair - Diverse auteurs | Tiliboo-afrobeat.com

...bel literair is een gids die inleidt in het literair lezen van de Bijbel ... De Bijbel als literatuur, de kerk als leesclub | Trouw ... . Alle boeken uit de Hebreeuwse Bijbel en het Nieuwe Testament komen erin aan de orde, ook de zogenaamde deuteroncanonieke geschriften. De benadering van de teksten sluit aan bij ontwikkelingen in de taalkunde en de algemene literatuurwetenschap waarmee de ... De bijbel is literair gesproken een bonte verzameling boeken die haar weerga niet kent: verhalen, retorische teksten, wetteksten, profetieën, brieven, evangeliën, liefdespoëzie, traktaten, gebeden - allemaal geschreven in een tijdsbestek van honderden jaren, verzameld, verder verteld, overgeschreven en ten slotte gedrukt en vertaald in honderden, duizenden versies en verspreid in miljoenen ... Fokkelman -de Leidse hebraïcus die baanbrekend werk verzette bij de ... De bijbel literair - J. Fokkelman, W. Weeren - (ISBN ... ... ... Fokkelman -de Leidse hebraïcus die baanbrekend werk verzette bij de literaire benade...

INFORMATIE

AUTEUR
Diverse auteurs
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De Bijbel literair.pdf

OMSCHRIJVING

De Bijbel literair is een gids die inleidt in het literair lezen van de Bijbel. Alle boeken uit de Hebreeuwse Bijbel en het Nieuwe Testament komen erin aan de orde, ook de zogenaamde deuteroncanonieke geschriften. De benadering van de teksten sluit aan bij ontwikkelingen in de taalkunde en de algemene literatuurwetenschap waarmee de bijbelstudies steeds meer hun voordeel doen.

Wil je het boek lezen?De Bijbel literair in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diverse auteurs. Lezen De Bijbel literair Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN