Begrijp me dan toch!

Begrijp me dan toch! - Sandra de Clercq | Tiliboo-afrobeat.com

...me dan toch! is gebaseerd op het Enneagram, een eeuwenoud persoonlijkheidsmodel met negen basistypes en drie instincten ... Begrijp me dan toch! - Sandra De Clercq - (ISBN ... ... . Het sluit aan bij het boek De kracht van het Enneagram, maar kan ook volledig los ervan worden gelezen. Er is geen voorkennis vereist. Begrijp me dan toch! Vraag jij je soms ook af of je partner van een andere planeet komt? Herken je deze frustraties? Je ziet niet hoe ik liefheb! Worden jouw inspanningen om liefde te tonen altijd opgemerkt? Wat doe je? Kook je en bouw je een warm nestje? Begrijp me dan toch! is gebaseerd op het Enneagram, een eeuwenoud persoonlijkheidsmodel met negen basistypes en drie instincten. Het sluit aan bij het boek De kracht van het Enneagram, maar kan ook volledig los ... Begrijp me dan toch! - Standaard UitgeverijStandaard ... ... . Het sluit aan bij het boek De kracht van het Enneagram, maar kan ook volledig los ...

INFORMATIE

AUTEUR
Sandra de Clercq
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Begrijp me dan toch!.pdf

OMSCHRIJVING

Verrassende antwoorden op (relatie)vragen die je je wellicht al heel lang stelt.Hoe vul jij de liefdestank van je partner? Kook je, creëer je een romantische bubbel voor twee of trek je hem of haar mee in je vriendenkring? Deze drie uiteenlopende voorbeelden sluiten aan bij de drie liefdestalen of instincten: zelfbehoudend, seksueel en sociaal. Elke taal vult op een heel andere manier in hoe jij in je intieme relaties staat, wat je verlangens zijn en wat conflicten kan uitlokken. Een andere liefdestaal spreken dan je partner en je kinderen zorgt vaak voor onbegrip precies omdat de gevoeligheden en verwachtingen zo sterk van elkaar verschillen. Maar ook dezelfde liefdestaal spreken kan voor problemen zorgen. Inzicht krijgen in je eigen instinct en dat van je partner en je kinderen is de sleutel tot sterkere en liefdevolle relaties. Welke dynamiek ontstaat in de verschillende combinaties van instincten? Wat zijn de valkuilen? Wat zijn de troeven en de leerkansen?Dit boek biedt je een handleiding om meer inzicht te krijgen in jezelf, je partner en je kinderen. Het bevat talloze getuigenissen uit de praktijk. In het laatste hoofdstuk vind je een uniek traject met praktische tips om je instincten meer in evenwicht te brengen en meer wederzijds begrip in je gezin te laten groeien.Begrijp me dan toch! is gebaseerd op het Enneagram, een eeuwenoud persoonlijkheidsmodel met negen basistypes en drie instincten. Het sluit aan bij het boek De kracht van het Enneagram, maar kan ook volledig los ervan worden gelezen. Er is geen voorkennis vereist.

Wil je het boek lezen?Begrijp me dan toch! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sandra de Clercq. Lezen Begrijp me dan toch! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN