Apocriefe Openbaringen, Orakels En Brieven

Apocriefe Openbaringen, Orakels En Brieven - A.F.J. Klijn | Tiliboo-afrobeat.com

...fe Openbaringen, Orakels En Brieven (Onbekende bindwijze) ... APOCRIEFE OPENBARINGEN ORAKELS EN BRIEVEN: Amazon.co.uk: A ... ... . In dit boek zijn de apocriefe teksten in een goedlopende vertaling weergegeven.... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Klijn, A.F.J. - Apocriefe openbaringen, orakels en brieven / buitenbijbelse aanvullingen op het neiuwe testament Apocriefen van het Nieuwe Testament, ook wel christelijke apocriefen genoemd, zijn teksten waarvan sommige kerken of individuele christenen wel en andere niet vinden dat deze deel uitmaken of zouden moeten maken van de canon van het Nieuwe Testament.Deze werken waren al in de oudheid bekend en worden vaak ... bibliotheek.be ... .Deze werken waren al in de oudheid bekend en worden vaak toegeschreven aan een apostel of andere eerste-eeuwse christen. Uitgaven en verklaringen van apocriefe boe...

INFORMATIE

AUTEUR
A.F.J. Klijn
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Apocriefe Openbaringen, Orakels En Brieven.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek zijn de apocriefe teksten in een goedlopende vertaling weergegeven. Daarbij plaatst dr. Klijn ze tegen de achtergrond van het christelijk leven waarin ze zijn ontstaan. Zo krijgen deze op het oog vreemdsoortige geschriften hun plaats in de omgeving waarin ze oorspronkelijk thuishoorden.

Wil je het boek lezen?Apocriefe Openbaringen, Orakels En Brieven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.F.J. Klijn. Lezen Apocriefe Openbaringen, Orakels En Brieven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN