Vaatchirurgie

Vaatchirurgie - Jennifer Mandelli | Tiliboo-afrobeat.com

...moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 178 chirurgen met specialisatie vaatchirurgie in Nederland bekend ... Verwijsinformatie Vaatchirurgie - UMCG ... . Het gemiddelde cijfer van alle chirurgen met specialisatie vaatchirurgie in Nederland is een 8.9 op basis van 930 waarderingen. Vaatchirurgie. Onze vaatchirurgen voeren in het Erasmus MC alle operaties aan de bloedvaten uit, met uitzondering van de slagaders rond het hart en de hersenen. Denk aan vernauwingen of juist verwijdingen in uw bloedvaten. Vaatchirurgie heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt met nieuwe vormen van behandeli ... Vernauwing van de beenslagaders | Vaatchirurgie Wiki ... . Vaatchirurgie heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt met nieuwe vormen van behandeling en minder ingrijpende operatietechnieken. Hierdoor hebben patiënten minder pijn en herstellen zij sneller. In het Albert Schweitzer ziekenhuis worden al deze nieuwe technieken toegepast. Vaatchirurgie Coronavirus (COVID-19) Hier vindt u belangrijke informatie over uw afspraak, onderzoek of behandeling. Onze vaatchir...

INFORMATIE

AUTEUR
Jennifer Mandelli
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Vaatchirurgie.pdf

OMSCHRIJVING

In deze vijfde, volledig herziene druk van Vaatchirurgie worden de volgende onderwerpen behandeld: Het eerste hoofdstuk gaat in op algemene vaatchirurgische principes en de mogelijkheden voor diagnostiek. De volgende hoofdstukken behandelen achtereenvolgens carotis chirurgie, dialyse chirurgie, thoracale, abdominale en perifere vaatchirurgie, amputaties en transplantatie chirurgie. Het boek heeft een uitgebreide update van de endovasculaire principes gekregen. Het is geschreven voor operatieassistenten in opleiding. Tevens kan dit boek dienst doen als naslagwerk voor medewerkers op de operatiekamer en voor verpleegkundigen die werkzaam zijn op chirurgische verpleegafdelingen waar vaatchirurgische patiënten worden verpleegd.De reeks "Operatieve Zorg en Technieken' is bestemd voor de opleiding tot operatieassistent. Naast het basisboek bestaat de reeks uit een aantal vervolgdelen, waarin de verschillende subspecialismen van de chirurgie worden behandeld. Elk deel in de reeks heeft dezelfde indeling. De operatiebeschrijvingen zijn onderverdeeld in de pre-, per- en postoperatieve fase. De operatie-indicatie en het doel van de operatie wordt voor iedere beschrijving vermeld. Achter in het boek wordt altijd een selectie opgenomen van veelvoorkomend specifiek instrumentarium.De reeks "Operatieve Zorg en Technieken' benadert de beroepsuitoefening van de operatieassistent zo dicht mogelijk. De talrijke afbeeldingen onderbouwen deze benadering.

Wil je het boek lezen?Vaatchirurgie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jennifer Mandelli. Lezen Vaatchirurgie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN