TMap NEXT

TMap NEXT - Johan Vink | Tiliboo-afrobeat.com

...EXT® in scrum; TMap NEXT - For Result-Driven Testing - overview of all books - Choose one of the three access paths to TMAP ... bol.com | TMap Next | 9789072194794 | Tim Koomen | Boeken ... . ... TMAP is Sogeti's body of knowledge for quality engineering in IT delivery and builds on practical experience from thousands of people since 1995, keeping up with changing businesses and technology. TMap Next: een geheel vernieuwd en geactualiseerd TMap TMap is een testmethode die is samen te vatten in vier essenties: - De opdrachtgever stuurt het testen aan op rationele en economische gronden: Business Driven Test Management (BDTM). Test Management Approach, gewoonlijk kortweg TMap genoemd, is een testmethode voor software die ontwikkeld is door de Nede ... DOC Mastertestplan TMap Next ... . Test Management Approach, gewoonlijk kortweg TMap genoemd, is een testmethode voor software die ontwikkeld is door de Nederlandse tak van het IT-bedrijf Sogeti en geïntroduceerd in 1995.. TMap besteed aand...

INFORMATIE

AUTEUR
Johan Vink
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
TMap NEXT.pdf

OMSCHRIJVING

Business Driven Test Management (BDTM)Dit boek biedt de business- en IT-manager inzicht in de zakelijke sturingsmogelijkheden van het testproces: Business Driven Test Management (BDTM). BDTM stelt het resultaat voorop en geeft de opdrachtgever (business of IT-manager) van het testproces de mogelijkheid de afdekking van de risico's, de doorlooptijd en de kosten van het testproces te besturen, zowel in de planningfase als in de uitvoeringsfase.Tevens bevat dit boek een inleiding en samenvatting van de Test Management approach TMap NEXT®. Dit is een testmethode die is samen te vatten in vier essenties:* Business Driven Test Management (BDTM), handvatten voor de opdrachtgever om testen aan te sturen op basis van zakelijke gronden.* Een volledige beschrijving van het testproces, van testmanagement tot testspecificatie en -uitvoering.* Een complete 'gereedschapskist' met techniekbeschrijvingen en organisatorische en infrastructurele ondersteuning.* De methode is adaptief en daarmee geschikt voor gebruik in de uiteenlopende situaties en omgevingen (nieuwbouw, onderhoud, waterval / iteratief / agile, maatwerk of pakketsoftware, outsourcing / offshoring).

Wil je het boek lezen?TMap NEXT in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Johan Vink. Lezen TMap NEXT Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN