Laat de honden waken

Laat de honden waken - Madeleine Thien | Tiliboo-afrobeat.com

... honden waken is een aangrijpende roman over de vele levens die we in ons meedragen ... Laat de honden waken: 9789023468288: Amazon.com: Books ... . Sober en meeslepend, verstild en diepgaand, is het een meedogenloos verhaal over het terugwinnen van een verloren identiteit. Laat de honden waken is een aangrijpende roman over de vele levens die we in ons meedragen. Sober en meeslepend, verstild en diepgaand, is het een meedogenloos verhaal over het terugwinnen van een verloren identiteit. Volledige beschrijving. Verkrijgbaar als Tweedehands. Vestiging. Conditie. Laat d ... Download PDF Laat de honden waken - pianofortefestival.nl ... . Volledige beschrijving. Verkrijgbaar als Tweedehands. Vestiging. Conditie. Laat de honden waken. Op een winterse dag verlaat Janie, wetenschappelijk onderzoeker in Montr?al, plotseling haar man en zoontje. Ze trekt zich terug in het huis van haar vriend en mentor, de neuroloog Hiroji Matsui, die van de ene op de andere dag is verdwenen. Dertig jaar eerder in de jaren zeventig groeide Janie als...

INFORMATIE

AUTEUR
Madeleine Thien
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Laat de honden waken.pdf

OMSCHRIJVING

Op een winterse dag verlaat Janie, wetenschappelijk onderzoeker in Montréal, plotseling haar man en zoontje. Ze trekt zich terug in het huis van haar vriend en mentor, de neuroloog Hiroji Matsui, die van de ene op de andere dag is verdwenen.Dertig jaar eerder – in de jaren zeventig – groeide Janie als kind op in Cambodja. Toen de Rode Khmer de macht kreeg over het land, werd de gevallen stad Phnom Penh ontruimd en werd het gezin naar het platteland verdreven. Overleven was alleen mogelijk door te ontsnappen, en uiteindelijk moesten Janie en haar broertje Sopham een gevaarlijke reis ondernemen, op weg naar een nieuw bestaan.Nu, te midden van Hiroji’s bezittingen, vindt Janie fragmenten van hun beider verleden terug. Op zoek naar een waarheid waarmee ze vrede kan hebben, volgt ze Hiroji’s spoor naar Cambodja.Laat de honden waken is een aangrijpende roman over de vele levens die we in ons meedragen. Sober en meeslepend, verstild en diepgaand, is het een meedogenloos verhaal over het terugwinnen van een verloren identiteit.

Wil je het boek lezen?Laat de honden waken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Madeleine Thien. Lezen Laat de honden waken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN