Het Belgisch Bierboek

Het Belgisch Bierboek - Erik Verdonck | Tiliboo-afrobeat.com

...gisch Bierboek is een handig kompas voor je reis door bierland België ... Het Belgisch bierboek, Erik Verdonck, Luc De Raedemaeker ... ... . We gunnen je een blik in de Belgische cafécultuur en geven je onze persoonlijke selectie speciaalbierencafés. We ontleden de geheimen van het brouwproces en brengen je naadloos bij het zo gesmaakte eindproduct dat we onderbrengen in verschillende bierstijlen en -types. Het Belgisch Bierboek is een handig kompas voor je reis door bierland België. We gunnen je een blik in de Belgische cafécultuur en geven je onze ... Het Belgisch Bierboek, Erik Verdonck - Hardback ... ... . We gunnen je een blik in de Belgische cafécultuur en geven je onze persoonlijke selectie speciaalbierencafés. We ontleden de geheimen van het brouwproces en brengen je naadloos bij het zo gesmaakte eindproduct dat we onderbrengen in verschillende bierstijlen en -types. Alles staat er gewoon in. Dit boek is het meest complete boek dat ik ooit gekocht heb. Sappige details ga je er niet in vinden. Het leest als een naslagwerk en het boek staat vol van de indexen...

INFORMATIE

AUTEUR
Erik Verdonck
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het Belgisch Bierboek.pdf

OMSCHRIJVING

Het ultieme boek over Belgische bieren Het Belgisch Bierboek is een handig kompas voor je reis door bierland België. We gunnen je een blik in de Belgische cafécultuur en geven je onze persoonlijke selectie speciaalbierencafés. We ontleden de geheimen van het brouwproces en brengen je naadloos bij het zo gesmaakte eindproduct dat we onderbrengen in verschillende bierstijlen en -types. Verwacht geen lijstjes of scores, wel een interpretatie en smaakanalyse van maar liefst 133 verschillende bieren. Praktische tips om al dat lekkers te bewaren, te schenken, te tappen en te proeven mogen natuurlijk niet ontbreken. We verwelkomen een lekker glas bier met plezier mee aan tafel en trakteren je dan ook graag op enkele geslaagde foodpairings. We gingen hiervoor te rade bij enkele chefs, die je hun bierkeukengeheimen vertellen. Neem er tot slot de handige gids bij om je volgende brouwerijbezoek te plannen. Geen betere manier om de bakermat van je geliefde bieren te ontdekken. In België neemt men de tijd om goed bier te maken. Neem de tijd om door ons bierland te reizen. En vergeet vooral niet te genieten ... met een goed glas bier. Gezondheid!

Wil je het boek lezen?Het Belgisch Bierboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Erik Verdonck. Lezen Het Belgisch Bierboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN