Handboek Vitaliteit

Handboek Vitaliteit - P.J. Diehl | Tiliboo-afrobeat.com

...k Vitaliteit (Paperback). Handboek Vitaliteit 1e druk is een boek van P ... Beste boeken over vitaliteit - Strategisch ... ... .J. Diehl uitgegeven bij Kluwer. ISBN 9789013044010 In dit handboek worden... 'Handboek Vitaliteit' is geschreven door Pieter Diehl, Jeroen Stoffelsen en Erik Wijlhuizen. Zij gaan in op instrumenten (zoals uitgebreide vragenlijsten) om de vitaliteit van medewerkers in kaart te brengen. Het sluit af met een bijlage met diverse tips en adviezen voor het bevorderen van vitaliteit in organisaties. Vitale mensen stralen. 1 Watisvitaliteit? 1.1 Enkeledefinities DeVanD ... Boekbespreking: Handboek Vitaliteit ... . Vitale mensen stralen. 1 Watisvitaliteit? 1.1 Enkeledefinities DeVanDaleHedendaagsNederlandsgeeftwatbetreftfitness,vitaliteitenorgani-satiedevolgendedefinities(ziekader): Bestel Handboek vitaliteit met ISBN/EAN 9789013044010 snel en eenvoudig. Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk,...

INFORMATIE

AUTEUR
P.J. Diehl
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Handboek Vitaliteit.pdf

OMSCHRIJVING

Handboek Vitaliteit 1e druk is een boek van P.J. Diehl uitgegeven bij Kluwer. ISBN 9789013044010 In dit handboek worden de verschillende onderdelen van vitaliteit behandeld. Er wordt stilgestaan bij de individuele vitaliteit en bij de vitale organisaties. Wat hebben deze organisaties nodig om vitaal te worden en vitaal te blijven: Een vitale organisatie moet onder andere flexibel zijn en adequaat inspelen op de omgeving (externe ontwikkelingen) en het individu (interne ontwikkelingen). Een vitale organisatie zal uiteindelijk hoog scoren ten aanzien van productiviteit, inzetbaarheid van mensen en output. Ook de concurrentiepositie zal verbeteren.De auteurs van dit handboek zijn van mening dat vitale mensen een vitale organisatie maken en andersom. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Vitaliteit is het symbool voor dynamiek, levenskracht en de bezieling van medewerkers en hun organisaties. Het is daarmee een bron van innovatie, veerkracht en fllexibiliteit; allemaal eigenschappen die organisaties weerbaar maken en overlevingskracht geven.Dit boek geeft u handvatten en tips om zowel uw organisatie als uw medewerkers vitaal te maken. Het bespreekt met name de hr-kant van de vitale organisatie. Verschillende instrumenten worden toegelicht. Ook de rol van managers, P & O en ondernemingsraden komt aan bod. Ten slotte wordt aandacht besteed aan de kosten en baten.

Wil je het boek lezen?Handboek Vitaliteit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P.J. Diehl. Lezen Handboek Vitaliteit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN