Dr. Seuss - De Fnuiken en andere verhalen

Dr. Seuss - De Fnuiken en andere verhalen - Dr. Seuss | Tiliboo-afrobeat.com

...iken-volkje is onderverdeeld in Flikfnuiken en Flakfnuiken ... De Fnuiken en andere verhalen, Dr. Seuss | 9789025757861 ... ... . De Flikfnuiken hebben een ster op hun buik, de Flakfnuiken niet. Verder zijn ze precies hetzelfde. Maar het is nu juist die ster die de Flikfnuiken superieur aan de Flakfnuiken maakt. Groot is dan ook de vreugde van de Flakfnuiken als er op een dag een professor verschijnt met een machine die ook hún een ster op de buik kan ... Dr. Seuss - De Fnuiken en andere verhalen (Hardcover). Onderdeel van de serie Dr. Seuss. Het Fnuiken-volkje is ... De Fnuiken en andere verhalen - Dr. Seuss | Boeken.com ... . Onderdeel van de serie Dr. Seuss. Het Fnuiken-volkje is onderverdeeld in Flikfnuiken en... De Fnuiken en andere verhalen - Dr. Seuss van Dr. Seuss (boek, gebonden, ISBN 9789025757861). Het Fnuiken-volkje is onderverdeeld in Flikfnuiken en Flakfnuiken. De Flikfnuiken hebben een ster op hun buik, de... De Fnuiken en andere verhale...

INFORMATIE

AUTEUR
Dr. Seuss
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Dr. Seuss - De Fnuiken en andere verhalen.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie Dr. Seuss. Het Fnuiken-volkje is onderverdeeld in Flikfnuiken en Flakfnuiken. De Flikfnuiken hebben een ster op hun buik, de Flakfnuiken niet. Verder zijn ze precies hetzelfde. Maar het is nu juist die ster die de Flikfnuiken superieur aan de Flakfnuiken maakt. Groot is dan ook de vreugde van de Flakfnuiken als er op een dag een professor verschijnt met een machine die ook hún een ster op de buik kan geven. Nu is iedereen gelijk. Of toch niet? Dit tot nadenken stemmende verhaal van Dr. Seuss is zo geestig dat het niet in de collectie mag ontbreken. De briljante vertaling, waarbij niets van de oorspronkelijke sfeer verloren gaat, is wederom van Bette Westera.

Wil je het boek lezen?Dr. Seuss - De Fnuiken en andere verhalen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dr. Seuss. Lezen Dr. Seuss - De Fnuiken en andere verhalen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN