De Laatste Bazuin 3 - Nicolae

De Laatste Bazuin 3 - Nicolae - Jerry Jenkins | Tiliboo-afrobeat.com

...ste Bazuin / 3 Nicolae (Paperback). In één ogenblik zijn miljoenen mensen van de aarde verdwenen ... LAHAYE, Tim e.a. - Nicolae - De laatste bazuin deel 3 ... ... . De wereld blijft achter in chaos en... De Laatste Bazuin 3 - Nicolae (Paperback). In één ogenblik zijn miljoenen mensen van de aarde verdwenen. De wereld blijft achter in chaos en... De laatste bazuin 3 - Nicolae. In één ogenblik zijn miljoenen mensen van de aarde verdwenen. De wereld blijft achter in chaos en verbijstering; men... De laatste bazuin is een dertiendelige boekenreeks van de Amerikaanse schrijvers Jerry B. Jenk ... bol.com | De Laatste Bazuin 3 - Nicolae, Jerry Jenkins ... ... ... De laatste bazuin is een dertiendelige boekenreeks van de Amerikaanse schrijvers Jerry B. Jenkins en Tim LaHaye.De oorspronkelijke, Engelstalige titel is Left Behind, wat ook de titel is van het eerste deel.. Van de eerste drie boeken zijn onder deze naam ook films gemaakt. De in de Verenigde Staten onder orthodo...

INFORMATIE

AUTEUR
Jerry Jenkins
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De Laatste Bazuin 3 - Nicolae.pdf

OMSCHRIJVING

In één ogenblik zijn miljoenen mensen van de aarde verdwenen. De wereld blijft achter in chaos en verbijstering; men zoekt vrede, veiligheid - een nieuwe leider. Wie anders dan de innemende Roemeen Nicolae Carpathia? Hij pleit voor totale ontwapening, voor één wereldgemeenschap, en krijgt in korte tijd alle macht in handen. De mensen zien hem als de grote redder en held.Rayford, zijn vrouw Amanda, zijn dochter Chloë en haar echtgenoot Buck weten wel beter. Na de verdwijningen zijn zij christen geworden; ze geloven dat de verdwijningen veroorzaakt zijn door de opname van de kerk door Christus. Daarmee zijn de zeven laatste jaren van de wereld begonnen. En ze zijn ervan overtuigd dat Carpathia de Antichrist is die in de Bijbelse profetieën is aangekondigd. Hoe kunnen zij hem weerstand bieden?

Wil je het boek lezen?De Laatste Bazuin 3 - Nicolae in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jerry Jenkins. Lezen De Laatste Bazuin 3 - Nicolae Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN