De dementie van Jet en Harrie

De dementie van Jet en Harrie - Barbara Oppelaar | Tiliboo-afrobeat.com

...entie van Jet en Harrie geeft je inzicht in het proces dat zich in het brein van mensen met dementie afspeelt ... De dementie van Jet en Harrie [e-Book] - Machteld Stilting ... ... . Daarnaast biedt het praktische handvatten uit het improvisatietheater, die het contact met mensen met dementie verbeteren. En daarmee ook de kwaliteit van leven voor alle betrokkenen. Voor Jet en voor Harrie. Vier keer per jaar zeggen we samen met PGGM&CO 'Prachtig!' tegen een initiatief dat waardevol is voor het leven van mensen met dementie en hun naasten. Deze keer gaat de oorkonde naar Jan van der Hammen en Barbara Oppelaar. Met hun programma De dementie van J ... De dementie van Jet en Harrie | Ervarea ... . Deze keer gaat de oorkonde naar Jan van der Hammen en Barbara Oppelaar. Met hun programma De dementie van Jet en Harrie leren zij mensen beter omgaan met dementie. De Dementie van Jet en Harrie geeft je inzicht in het proces dat zich in het brein van mensen met dementie afspeelt. Daarnaast biedt het praktische handvatten uit het improvisatietheater, die het contact met mensen met dementie verbeteren. En daarmee ook de kwaliteit van leven voo...

INFORMATIE

AUTEUR
Barbara Oppelaar
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De dementie van Jet en Harrie.pdf

OMSCHRIJVING

Als iemand de diagnose dementie krijgt - laten we die persoon voor het gemak Jet noemen - ervaren de mensen die Jet omringen en verzorgen - laten we hen Harrie noemen - dat vaak als een voldongen feit. Terecht, want tot nog toe is dementie een onomkeerbaar proces gebleken, waarbij de hersencellen langzaam afsterven. Je hebt het lot te aanvaarden. De vergeetachtigheid, de boze buien, de somberheid, de persoonlijkheidsverandering, het nachtbraken, de angstaanvallen. Maar dat wil niet zeggen dat je er niet alles aan kunt doen om het leven van mensen met dementie en de mensen die hen omringen zo prettig mogelijk te maken. De Dementie van Jet en Harrie geeft je inzicht in het proces dat zich in het brein van mensen met dementie afspeelt. Daarnaast biedt het praktische handvatten uit het improvisatietheater, die het contact met mensen met dementie verbeteren. En daarmee ook de kwaliteit van leven voor alle betrokkenen. Voor Jet en voor Harrie.

Wil je het boek lezen?De dementie van Jet en Harrie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Barbara Oppelaar. Lezen De dementie van Jet en Harrie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN