Wat te doen met ons brein?

Wat te doen met ons brein? - Catherine Malabou | Tiliboo-afrobeat.com

...oen met ons brein? 1e druk is een boek van Catherine Malabou uitgegeven bij Uitgeverij Boom ... Wat doet stress met je lichaam? | Mens en Gezondheid: Leven ... . ISBN 9789461054951 Catherine Malabou is een rijzende ster in de nieuwe Franse filosofie. Zij promoveerde bij Jacques Derrida en Jean-Luc Marion op een invloedrijk proefschrift over Hegel. Wat te doen met ons brein? (Paperback). Wat te doen met ons brein? 1e druk is een boek van Catherine Malabou uitgegeven bij Uitgeverij Boom. ISBN... Wat te doen met ons brein? van Catherine Malabou, 9789461054951 voor € 23,70 bi ... bol.com | Wat te doen met ons brein? | 9789461054951 ... ... . ISBN... Wat te doen met ons brein? van Catherine Malabou, 9789461054951 voor € 23,70 bij Boom Filosofie. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Ons brein is een vettige massa met bulten en groeven. De anatomie van het brein is zeer complex met twee hersenhelften, vier hersenkwabben en allemaal kleinere hersengebiedjes. Samen vormen ze het grootste gedeelte van het brein en worden dan ook ...

INFORMATIE

AUTEUR
Catherine Malabou
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Wat te doen met ons brein?.pdf

OMSCHRIJVING

Wat te doen met ons brein? 1e druk is een boek van Catherine Malabou uitgegeven bij Uitgeverij Boom. ISBN 9789461054951 Catherine Malabou is een rijzende ster in de nieuwe Franse filosofie. Zij promoveerde bij Jacques Derrida en Jean-Luc Marion op een invloedrijk proefschrift over Hegel. In Wat te doen met ons brein? confronteert ze het begrip 'plasticiteit' met de huidige stand van de neurowetenschap. Het resultaat is een verrassend toegankelijk boek dat het beste biedt van twee werelden: wetenschap op het scherpst van de snede en een spraakmakende nieuwe filosofie.Men denkt vaak dat wij bestuurd worden door onze hersenen. Malabous notie van plasticiteit toont echter dat veel in ons brein nog onbepaald en zelfs maakbaar is. De omgeving heeft een belangrijke invloed op de vorming van de hersenen. De auteur schreef speciaal voor de Nederlandse vertaling een nieuw voorwoord.Catherine Malabou (1959) is sinds oktober 2011 hoogleraar aan het Kingston College in Londen. Zij publiceerde o.a. L'avenir de Hegel (1996), Le change Heidegger (2004) en Sois mon corps (2010, samen met Judith Butler). Wat te doen met ons brein? is haar eerste publicatie in het Nederlands.

Wil je het boek lezen?Wat te doen met ons brein? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Catherine Malabou. Lezen Wat te doen met ons brein? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN