Netwerken met Packet Tracer

Netwerken met Packet Tracer - Adnan Kazan | Tiliboo-afrobeat.com

...en met Cisco Packet Tracer is een nieuw boek, geschreven door een ervaren Netwerkdocent (MCT/CCNP) ... Netwerken met packet tracer | Boeken ... . Als geen ander weet de auteur praktijkvoorbeelden naar voren te brengen. Stap voor stap leren de leerlingen omgaan met het inrichten van een complete Enterprise omgeving. Netwerken met Packet Tracer 3e druk is een boek van Adnan Kazan uitgegeven bij Kazan. ISBN 9789081919920 Netwerken met Cisco Packet Tracer is een nieuw boek, geschreven door een ervaren Netwerkdocent (MCT/CCNP). Als geen ander weet de auteur praktijkvoorbeelden naar voren te brengen. Uitgeverij Kazan © 202 ... bol.com | Netwerken met Cisco Packet Tracer, Adnan Kazan ... ... . Als geen ander weet de auteur praktijkvoorbeelden naar voren te brengen. Uitgeverij Kazan © 2020 | Kvk 55752926 BTWNR NL188469060B0...

INFORMATIE

AUTEUR
Adnan Kazan
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Netwerken met Packet Tracer.pdf

OMSCHRIJVING

Netwerken met Packet Tracer 3e druk is een boek van Adnan Kazan uitgegeven bij Kazan. ISBN 9789081919920 Netwerken met Cisco Packet Tracer is een nieuw boek, geschreven door een ervaren Netwerkdocent (MCT/CCNP). Als geen ander weet de auteur praktijkvoorbeelden naar voren te brengen. Stap voor stap leren de leerlingen omgaan met het inrichten van een complete Enterprise omgeving. Onderwerpen zoals Open Shortest Path First, ip-adressering/subnetting, Spanning Tree Protocol, EIGRP en VLAN passeren de revue. Binnen dertig lessen leren beginnende netwerkbeheerders omgaan met de stof en deze in de praktijk toe te passen. De praktijk opdrachten beginnen op een eenvoudig niveau dat oploopt naar het niveau van een beginnend beroepsbeoefenaar. Het niveau van het boek Netwerken met Packet Tracer sluit aan bij Kerntaken uit de kwalificatiedossier Medewerkerbeheer ICT, ICT-beheerder en Netwerkbeheerder. Voor deze laatste twee is het boek een must-have!

Wil je het boek lezen?Netwerken met Packet Tracer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Adnan Kazan. Lezen Netwerken met Packet Tracer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN