Kloosterbijbel

Kloosterbijbel - Diverse auteurs | Tiliboo-afrobeat.com

...erbijbel . De Kloosterbijbel is een complete huisbijbel in de Willibrordvertaling, aangevuld met 11 kleurenkaternen met interessante informatie over het kloosterleven in de breedste zin van het woord ... De nieuwe Kloosterbijbel is er - Titus Brandsma Instituut ... . Deskundigen schrijven onder meer over Augustinus, Benedictus, Franciscus en Clara, Vincentius en de daarbij behorende vrouwelijke orde, de Jezuïeten, de Psalmen, Lectio Divina, Ora et ... Kloosterbijbel. De Kloosterbijbel is een complete huisbijbel in de Willibrordvertaling (WV 95), aangevuld met 11 kleurenkaternen met interessante informatie over het kloosterleven in de breedste zin van het woord. ... Catalogus - Halewijn ... . De Kloosterbijbel is een complete huisbijbel in de Willibrordvertaling (WV 95), aangevuld met 11 kleurenkaternen met interessante informatie over het kloosterleven in de breedste zin van het woord. Kloosterbijbel. LET OP! momenteel langere levertijd!!!!! De Kloosterbijbel is een complete huisbijbel in de Willibrordvertaling, aangevuld met 11 kleurenkaternen met interessante informatie over het kloosterleven in de breedste zin van het woord. 3-daagse ...

INFORMATIE

AUTEUR
Diverse auteurs
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Kloosterbijbel.pdf

OMSCHRIJVING

De Kloosterbijbel is een complete huisbijbel in de Willibrordvertaling, aangevuld met 11 kleurenkaternen met interessante informatie over het kloosterleven in de breedste zin van het woord. Deskundigen schrijven onder meer over Augustinus, Benedictus, Franciscus en Clara, Vincentius en de daarbij behorende vrouwelijke orde, de Jezuïeten, de Psalmen, Lectio Divina, Ora et labora en de rol van leken, jongeren en gasten. Uiteraard wordt de tekst gecombineerd met mooie (klooster)fotografie.

Wil je het boek lezen?Kloosterbijbel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diverse auteurs. Lezen Kloosterbijbel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN