Het handboek voor vrouwen met mysterieuze kwalen

Het handboek voor vrouwen met mysterieuze kwalen - Sarah Ramey | Tiliboo-afrobeat.com

...dboek voor vrouwen met mysterieuze kwalen ""Een geweldige leeservaring ... Dokters, neem vrouwen (en hun kwalen) eens serieus | RTL ... ... . Een boek voor iedereen die ooit een medische vraag stelde waar geen direct of makkelijk antwoord op te vinden was. Voor iedereen die zich zorgen maakt over iemand die maar niet beter wordt - ondanks het opvolgen van de adviezen van experts.' - Chelsea Clinton Handboek voor vrouwen met mysterieuze kwalen, hoe ik verdwaalde in het medisch labyrinth, Sarah Ramey, € 23,99, Uitgeverij de Arbeiderspers, vanaf 23/06/2020 Franke van Hoeven Gezondheid Emancipatie Het handboek voor vrouwen met mysterieuze kwalen. Als studente loopt Sarah Ramey een urinebuisinfectie op. Geen proble ... Handboek voor vrouwen met mysterieuze kwalen (e-boek ... ... . Als studente loopt Sarah Ramey een urinebuisinfectie op. Geen probleem, volgens de dokters moet ze er met een antibioticakuur snel vanaf zij...

INFORMATIE

AUTEUR
Sarah Ramey
DIMENSIE
3,6 MB
BESTANDSNAAM
Het handboek voor vrouwen met mysterieuze kwalen.pdf

OMSCHRIJVING

"Een geweldige leeservaring. Een boek voor iedereen die ooit een medische vraag stelde waar geen direct of makkelijk antwoord op te vinden was. Voor iedereen die zich zorgen maakt over iemand die maar niet beter wordt – ondanks het opvolgen van de adviezen van experts.' – Chelsea ClintonAls studente loopt Sarah Ramey een urinebuisinfectie op. Geen probleem, volgens de dokters moet ze er met een antibioticakuur snel vanaf zijn. Na zes maanden is de infectie er nog steeds – en al snel volgen er meer ernstige klachten, waar niemand de precieze oorzaak van weet. Ze is nu veertien jaar chronisch ziek.Uit onderzoek blijkt dat een op de vier vrouwen rondloopt met mysterieuze, onzichtbare klachten. Ramey noemt hen WOMI's, women with a mysterious illness. Ze lijken niet op elkaar, ze kleden zich niet gelijk, ze hebben geen geheime manier van elkaar begroeten, geen speciale ontmoetingsplek en geen geheimschrift. Het zijn de vrouwen met mysterieuze kwalen, en ze zijn overal.

Wil je het boek lezen?Het handboek voor vrouwen met mysterieuze kwalen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sarah Ramey. Lezen Het handboek voor vrouwen met mysterieuze kwalen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN