De val van Jakob Duikelman

De val van Jakob Duikelman - Annemarieke Samson | Tiliboo-afrobeat.com

...ven bij De val van Jakob Duikelman. Vlot geschreven verhaal over Jakob Duikelman, een stoffige ambtenaar op de afdeling 3F van het Openbaar Ministerie ... De val van Jakob Duikelman door Annemari - 9789029589505 ... ... . Jakob leidt een rustig bestaan, zowel thuis als op zijn werk. Hij gaat zijn eigen gang, niemand doet hem wat. Een einzelgänger. Geschreven bij De val van Jakob Duikelman. Een erg leuk, geest en origineel debuut. Anne-Marieke Samson weet hoe ze de vinger op de zere plek moet leggen, en schroomt niet haar lezers en de maatschappij een pijnlijk confronterende spiegel voor te houden. De val van Jakob Duikelman Auteur Anne-Marieke Samson Genre ... Jakob Duikelman slijt de stoffige dagen van zijn ambtenarenbestaan op zijn saaie min ... bol.com | De val van Jakob Duikelman (ebook), Annemarieke ... ... . De val van Jakob Duikelman Auteur Anne-Marieke Samson Genre ... Jakob Duikelman slijt de stoffige dagen van zijn ambtenarenbestaan op zijn saaie ministerie, afdeling 3F: oorlogsmisdaden. Putten, Suzanne van - Samson, Anne-Marieke - De zin of het effect van een leven Debutante Anne-Marieke Samson...

INFORMATIE

AUTEUR
Annemarieke Samson
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
De val van Jakob Duikelman.pdf

OMSCHRIJVING

Jakob Duikelman slijt de stoffige dagen van zijn ambtenarenbestaan op zijn saaie ministerie, afdeling 3F: oorlogsmisdaden. Het leven is zinloos en waarom moet het zin hebben? Dat zegt Jakob regelmatig tegen wie het maar wil horen. Maar als Jakob verneemt dat hij niet lang meer te leven heeft, houdt hij dat angstvallig geheim voor zijn mooie Thaise vrouw Mai en zijn puberdochter Disi. Terwijl hij zich een weg baant door zijn strakgespannen web van leugens, raakt Jakob onverwacht in conflict met een Nigeriaanse ronselaar van kindsoldaten.

Wil je het boek lezen?De val van Jakob Duikelman in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annemarieke Samson. Lezen De val van Jakob Duikelman Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN