De opkomst en ondergang van het keizerrijk Trigië 9 - De valse keizer

De opkomst en ondergang van het keizerrijk Trigië 9 - De valse keizer - Don Lawrence | Tiliboo-afrobeat.com

...mst en ondergang van het keizerrijk Trigië 9 - De valse keizer (Hardcover) ... Trigi - EBoek.info ... . Luxe bundeling van 3 verhalen die in het tijdschrift ''Look and... Trigië (Volledige titel: Opkomst en ondergang van het keizerrijk Trigië - Originele titel: The Rise and Fall of the Trigan Empire of The Trigan Empire) is een Britse stripreeks, voornamelijk getekend door Don Lawrence naar scenario's van Mike Butterworth De opkomst en ondergang van het keizerrijk Trigië 6 - De reuzen ibis plant (Hardcover). Luxe bundeling van 4 verhalen die in 1971 in tijdschrift ''Look... De opk ... Trigie - Opkomst en Ondergang van het Keizerrijk 1 t/m 35 ... ... . Luxe bundeling van 4 verhalen die in 1971 in tijdschrift ''Look... De opkomst en ondergang van het keizerrijk Trigië - Indringers uit Gallas (Hardcover). Luxe bundeling van 5 verhalen die in het tijdschrift ''Look and... De opkomst en ondergang van het keizerrijk Trigië 7 - De slag om Trigopolis (Hardco...

INFORMATIE

AUTEUR
Don Lawrence
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De opkomst en ondergang van het keizerrijk Trigië 9 - De valse keizer.pdf

OMSCHRIJVING

Luxe bundeling van 3 verhalen die in het tijdschrift ''Look and Learn'' gepubliceerd zijn. De verhalen zijn: ''De valse keizer'', ''De vijf opdrachten van Trigo''en ''Dreiging uit het heelal''. Het dossier behandelt de geografie van Elekton. Luxe gebonden hardcover. Cover is gedeeltelijk bekleed met kunstleer en full colour drukwerk. Formaat: 24 - 34 cm. Het album is in full colour en op luxe papier gedrukt en telt 112 pagina's.

Wil je het boek lezen?De opkomst en ondergang van het keizerrijk Trigië 9 - De valse keizer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Don Lawrence. Lezen De opkomst en ondergang van het keizerrijk Trigië 9 - De valse keizer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN