75 Modellen van het onderwijs

75 Modellen van het onderwijs - Remco Coppoolse | Tiliboo-afrobeat.com

...tudenten van lerarenopleidingen, PABO's en onderwijskunde krijgen er tijdens hun studie mee te maken ... 75 modellen van het onderwijs (2010) | www.narcis.nl ... . Door het grote aanbod van modellen is het vooral voor deze studenten vaak lastig om het juiste model te kiezen, passend bij opdrachten en scripties. 75 Onderwijsmodellen is daarbij een handig hulpmiddel. 75 Modellen van het onderwijs is niet alleen voor studenten een handig hulpmiddel, het biedt ook innovators, ontwikkelaars, docenten/trainers en managers in de praktijk een compact naslagwerk voor de toepassing van onderwijsmodellen. Handige zoekindexen zijn in het boek opgenomen, waaronder de index naar doel. 75 Modellen van het ... 75 Modellen van het onderwijs - Noordhoff ... . Handige zoekindexen zijn in het boek opgenomen, waaronder de index naar doel. 75 Modellen van het onderwijs 1e druk is een boek van Remco Coppoolse uitgegeven bij Noordhoff Ui...

INFORMATIE

AUTEUR
Remco Coppoolse
DIMENSIE
5,5 MB
BESTANDSNAAM
75 Modellen van het onderwijs.pdf

OMSCHRIJVING

75 Modellen van het onderwijs 1e druk is een boek van Remco Coppoolse uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001783204 Het denken en werken vanuit onderwijsmodellen is voor iedereen die in het onderwijs werkt dagelijkse kost. Onderwijsontwikkelaars, docenten/trainers, onderwijsmanagers; een ieder zoekt naar het juiste model dat past bij zijn of haar situatie. Ook studenten van lerarenopleidingen, PABO's en onderwijskunde krijgen er tijdens hun studie mee te maken. Door het grote aanbod van modellen is het vooral voor deze studenten vaak lastig om het juiste model te kiezen, passend bij opdrachten en scripties. 75 Onderwijsmodellen is daarbij een handig hulpmiddel. Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot digitale ondersteuning op de website behorend bij het boek.De 75 modellen in het boek zijn schematisch weergegeven. Elk model wordt besproken aan de hand van vier punten: de essentie van het model, de toepassing van het model in de praktijk, het beoogde resultaat en de aandachtspunten. Afsluitend zijn een aantal verwijzingen naar websites en/of literatuur over het model opgenomen. De gekozen modellen zijn reeds beproefd of veelbelovend.75 Onderwijsmodellen is niet alleen voor studenten een handig hulpmiddel, het biedt ook innovators, ontwikkelaars, docenten/trainers en managers in de praktijk een compact naslagwerk voor de toepassing van onderwijsmodellen. Handige zoekindexen zijn in het boek opgenomen, waaronder een speciaal gerelateerd aan de zeven competenties zoals de lerarenopleidingen die hanteren.Deze uitgave wordt ondersteund door de bijbehorende website waarop handige tools voor het invullen van modellen staan. Bovendien kunnen de bewerkbare figuren van de modellen als PowerPointpresentaties worden gedownload.Noordhoff Campuz CardDeze editie bevat een Noordhoff Campuz Card wat eenvoudig toegang geeft tot een groot online aanbod aan toetsen en studieondersteunende materialen. Met deze handige kaart heb je één jaar lang onbeperkt toegang tot vele online extra’s zoals oefentoetsen, samenvattingen, begrippentrainers en bijvoorbeeld online colleges.

Wil je het boek lezen?75 Modellen van het onderwijs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Remco Coppoolse. Lezen 75 Modellen van het onderwijs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN