Vraag niet waarom

Vraag niet waarom - Simone van der Vlugt | Tiliboo-afrobeat.com

...iet waarom is de derde thriller van Simone van der Vlugt waarin de rechercheur Lois Elzinga een hoofdrol speelt ... Vraag niet waarom - Simone van der Vlugt - Ambo|Anthos ... . Titelverklaring "Vraag niet waarom" is een titel die behalve op de titelpagina niet letterlijk in de tekst voorkomt. Het is een zinsnede die echter op veel passages van toepassing kan zijn. Geschreven bij Vraag niet waarom. Afgelopen woensdag dit boek gekocht, ik kijk altijd uit naar de boeken van Simone van der Vlugt. Dit vind ik een matig boek van haar, niet erg spannend zoals met Schaduw zuster, Blauw water en de Reünie. G ... bol.com | Vraag niet waarom (ebook), Simone van der Vlugt ... ... . Dit vind ik een matig boek van haar, niet erg spannend zoals met Schaduw zuster, Blauw water en de Reünie. Geschreven bij Vraag niet waarom. Afgelopen woensdag dit boek gekocht, ik kijk altijd uit naar de boeken van Simone van der Vlugt. Dit vind ik een matig boek van haar, niet erg spannend zoals met Schaduw zuster, Blauw water en d...

INFORMATIE

AUTEUR
Simone van der Vlugt
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Vraag niet waarom.pdf

OMSCHRIJVING

Op het parkeerterrein van een Alkmaars winkelcentrum wordt een vrouw neergestoken. Niet lang daarna overlijdt een schoolmeisje in de steeg achter haar huis aan haar verwondingen en kort daarop wordt er een derde steekpartij gemeld. Er is weinig dat deze slachtoffers met elkaar bindt. Samen met haar vaste partner Fred staat rechercheur Lois Elzinga voor een mysterie. Ondertussen maakt Lois' zus Tessa een moeilijke periode door en heeft ze ook nog eens last van een gluurder. Voor beide zussen geldt dat het ver leden dichterbij komt dan hun lief is. Geautoriseerde verkorte versie.

Wil je het boek lezen?Vraag niet waarom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Simone van der Vlugt. Lezen Vraag niet waarom Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN