Van werknemer naar ondernemer

Van werknemer naar ondernemer - Leni Minderhoud | Tiliboo-afrobeat.com

...nemer naar ondernemer. 29 juni 2017 is mijn boek 'Van werknemer naar ondernemer' gelanceerd: over ondernemerschap voor ervaren professionals die klaar zijn met doormodderen, doodlopende wegen, reorganisaties en (dreigende) ontslagen ... Van werknemer naar ondernemer - Leni Minderhoud ... ... . Ze snakken naar het serieus werk maken van hun talenten en verlangens. Van werknemer naar ondernemer: starten vanuit loondienst doe je zo. Van werknemer met een vaste baan naar ondernemer: ga jij deze stap binnenkort zetten? De 4 tips in dit artikel zorgen voor de juiste mindset en dragen bij aan een soepele persoonlijke transformatie, zodat jij straks een vliegende start met je bedrijf maakt. De transformatie maken van werknemer naar ondernemer. Even je fulltime baan opzeggen en starten met ondernemen? Was het maar zo simpel! Helaas. Er gaat een heel proces aan vooraf voordat je dit goed en wel kunt doen. In de video l ... bol.com | Van werknemer naar ondernemer, Leni Minderhoud ... ... . De transformatie maken van werknemer naar ondernemer. Even je fulltime baan opzeggen en starten met ondernemen? Was het maar zo simpel! Helaas. Er gaat een heel proces aan vooraf voordat je dit goed en wel kunt doen. In de video leer je 2 simpele strategie├źn om...

INFORMATIE

AUTEUR
Leni Minderhoud
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Van werknemer naar ondernemer.pdf

OMSCHRIJVING

Steeds meer professionals zetten de stap van loondienst naar hun eigen bedrijf. Soms noodgedwongen, vaak vanuit een verlangen om het ondernemerschap te ontdekken. Het is een spannende stap, die gepaard gaat met angst, onzekerheid en vooroordelen over wat ondernemen eigenlijk is. Sommigen zien zo veel beren op de weg dat ze er maar niet aan beginnen. De overgang van vaste baan naar eigen bedrijf is dan ook groot. Ondernemen vraagt om een andere mentaliteit dan werken in loondienst. In dit boek neemt Leni Minderhoud je mee langs je angsten en bezwaren en helpt je om te bepalen of je die stap wilt zetten. Met haar originele en zeer praktische Winnaarsformule onthult ze hoe je een succesvolle ondernemer wordt. Van werknemer naar ondernemer is een belangrijke gids voor elke werknemer en werkzoekende die overweegt om een bedrijf te starten.

Wil je het boek lezen?Van werknemer naar ondernemer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leni Minderhoud. Lezen Van werknemer naar ondernemer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN