Van het huis

Van het huis - Gilles Laurendon | Tiliboo-afrobeat.com

...Nederlands leren en oefenen in Brussel? Zowel Nederlandstaligen als nieuwkomers kunnen in Brussel terecht bij het Huis van het Nederlands voor advies en hulp ... Het Huis - VAD ... . En dat voor individuele Brusselaars, scholen en bedrijven! Onze huizen vertellen het verhaal van de vroegere bewoners. Markante figuren die hun stempel hebben gedrukt op de omgeving. Je verblijft in het huis van een jachtopzichter uit de jaren '50, op het landgoed van een oud-president-commissaris uit eind 19e eeuw, in de B&B van een tuinder of in de woning van de dochter van een steenbaas. HET HUIS VAN. In HET HUIS VAN vind je een gezellige retro huiskamer met woonkeuken en eigen terras. Om informeel samen te werken, voor private dining, een ... Het Huis - Wikipedia ... . HET HUIS VAN. In HET HUIS VAN vind je een gezellige retro huiskamer met woonkeuken en eigen terras. Om informeel samen te werken, voor private dining, een borrel, diner of gewoon een gezellige avond. Wat je wilt! HET HUIS VAN is als werkruimte of diner gesch...

INFORMATIE

AUTEUR
Gilles Laurendon
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Van het huis.pdf

OMSCHRIJVING

Helemaal volgens de trend van ‘thuis zelf alles maken’ staan in dit boek 110 authentieke recepten vol pure ingrediënten: je eigen brood, yoghurt, jam & chutney, bouillon, pasta, zelfgedraaideworst, ingemaakte groente, limonade, koekjes etc. Ontdek eenvoudige, ambachtelijke basistechnieken voor een voorraadkast vol lekkere, gezonde etenswaren, precies zoals jij ze hebben wilt.

Wil je het boek lezen?Van het huis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gilles Laurendon. Lezen Van het huis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN