Van Dale Beeldwoordenboek Nederlands-Engels-Frans

Van Dale Beeldwoordenboek Nederlands-Engels-Frans - Onbekend | Tiliboo-afrobeat.com

...e Beeldwoordenboek Nederlands-Engels-Frans (Hardcover) ... Van Dale Beeldwoordenboek op reis - Nederlands - Hans de ... ... . NIEUW: Van Dale Groot Beeldwoordenboek in Nederlands, Engels én Frans.Wat is toch het... Dit Van Dale Beeldwoordenboek Nederlands bestaat uit dertien thematische hoofdstukken (o.a. Thuis, Onderweg, Eten en drinken, Opleiding en beroep, Noodgevallen, Getallen en maten). Het staat vol met eenvoudige woorden die je in het dagelijks leven, op school en op vakantie tegenkomt, zoals de narcis, de racefiets en het drumstel. Dit Van Dale Beeldwoordenboek Nederlands/English bes ... Van Dale beeldwoordenboek Nederlands | Boeken ... . Dit Van Dale Beeldwoordenboek Nederlands/English bestaat uit dertien thematische hoofdstukken (o.a. Thuis, Onderweg, Eten en drinken, Opleiding en beroep, Noodgevallen, Getallen en maten). Het staat vol met eenvoudige woorden die je in het dagelijks leven, op school en op vakantie tegenkomt, zoals de auto/car, de koffer/suitcase en de puntenslijper/pencil sharpener. Dit Van Dale Beeldwoordenboek Nederlands bestaat uit dertien...

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
7,7 MB
BESTANDSNAAM
Van Dale Beeldwoordenboek Nederlands-Engels-Frans.pdf

OMSCHRIJVING

NIEUW: Van Dale Groot Beeldwoordenboek in Nederlands, Engels én Frans.Wat is toch het woord voor dat harde dingetje aan het eind van een schoenveter? En hoe heet dat eigenlijk in het Engels en in het Frans? Het antwoord op deze en vele andere vragen is te vinden met het Van Dale GROOT beeldwoordenboek. Na het succes van het Van Dale Beeldwoordenboek Nederlands-Engels introduceert Van Dale nu het GROOT beeldwoordenboek Nederlands-Engels-Frans. Dit boek is uitgebreider, bevat meer afbeeldingen en meer trefwoorden; niet alleen in het Nederlands en Engels, maar nu ook in het Frans.In ruim 3.500 afbeeldingen, verdeeld over 17 onderwerpen, brengt dit boek uiteenlopende onderwerpen in beeld. Een leerzaam naslagwerk voor thuis en een handige vertaalhulp op het werk.

Wil je het boek lezen?Van Dale Beeldwoordenboek Nederlands-Engels-Frans in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen Van Dale Beeldwoordenboek Nederlands-Engels-Frans Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN