Natasja integraal Hc01. paniek aan boord (delen 1-3)

Natasja integraal Hc01. paniek aan boord (delen 1-3) - Francois Walthéry | Tiliboo-afrobeat.com

... integraal Hc01. paniek aan boord (delen 1-3) (Hardcover) ... Honderden gewonden door paniek tijdens CL-finale ... ... . Kijk uit als u incheckt voor een vlucht bij vliegtuigmaatschappij Bardaf. Ze brengt u... Bestel NATASJA INTEGRAAL HC01. PANIEK AAN BOORD (DELEN 1-3) van Walthéry, François als Hardcover voor 29.95€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! Natasja integraal Hc04. paspoort voor de hel (Hardcover). Met Natasja begint eind jaren 60 een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van het stripverhaal... Natasja integraal Hc01. paniek aan boord (delen 1-3) ... bol.com | Natasja integraal Hc02. het avontuur tegemoet ... ... ... Natasja integraal Hc01. paniek aan boord (delen 1-3) integrale. Nederlandstalig; Hardcover; Kijk uit als u incheckt voor een vlucht bij vliegtuigmaatschappij Bardaf. Ze bre...

INFORMATIE

AUTEUR
Francois Walthéry
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Natasja integraal Hc01. paniek aan boord (delen 1-3).pdf

OMSCHRIJVING

Kijk uit als u incheckt voor een vlucht bij vliegtuigmaatschappij Bardaf. Ze brengt u zelden op een bestemming om achterover te leunen! De luchtstewardess van dienst lijkt het onheil aan te trekken en sleurt haar passagiers keer op keer mee in het avontuur. Op 26 februari 1970 verschijnt de zinnenprikkelende Natasja voor het eerst in het weekblad Robbedoes. Doorheen de jaren zal ze de wereld afreizen en te maken krijgen met vliegtuigtuigkapingen en noodlandingen, spectaculaire crashes, smokkelroutes en wilde achtervolgingen, zelfs een spervuur van vijandelijk geschut... Gelukkig schiet haar gevoel voor humor er nooit bij in! Natasja werd verzonnen door François Walthéry. Doorheen de jaren bedacht een indrukwekkend rijtje auteurs verhalen voor de rondborstige stewardess: Gos, Wasterlain, Peyo, Tillieux, Mitteï, Borgers en Cauvin.

Wil je het boek lezen?Natasja integraal Hc01. paniek aan boord (delen 1-3) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Francois Walthéry. Lezen Natasja integraal Hc01. paniek aan boord (delen 1-3) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN